Yol Ortasında Halay Çeken Gençler Cezadan Kurtulamadı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Yol Ortasında Halay Çeken Gençler Cezadan Kurtulamadı

Avcılar’da bir grup genç, yol kenarında dans edip halay çekti. Eğlencenin dibine vuran gençlerin maskesiz ve mesafesiz...

08 Şubat 2021 180 okunma
Yol Ortasında Halay Çeken Gençler Cezadan Kurtulamadı

Avcılar’da bir grup genç, yol kenarında dans edip halay çekti. Eğlencenin dibine vuran gençlerin maskesiz ve mesafesiz eğlencesi, çevrede bulunan bir vatandaşın kamerasına yansıdı.

Avcılar D-100 yan yolda önceki gün bir grup genç otomobillerini yol kenarına park etti, ardından da kaldırımda eğlence düzenledi.

KİMSEYE ALDIRMADILAR

3 Erkek ve 2 Genç Kız, otomobilden açtıkları müzikler eşliğinde dans edip halay çekti. Koronavirüse aldırış etmeyen gençler, D-100 kenarında bir süre eğlendi. Bazı gençlerin maske takmadığı, bazı gençlerin de arabada bulunan alkolden aldığı görüldü. Kendilerini görüntüleyen kamerayı fark eden gençler, D-100 kenarında ayrılarak, ara sokağa girip uzaklaştı.

Plakadan Tespit çalışması yapan Avcılar Polisi , Yasakları Muhalaefetten Gençler Hakkında Cezai İşlem Başlattı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ