Vefat eden Kore Gazisi’ne arkadaşlarından son selam | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Vefat eden Kore Gazisi’ne arkadaşlarından son selam

AVCILAR'da oturan ileri yaşa bağlı hastalıklar nedeniyle yaşama veda eden Kore Gazisi Ali Rıza Canoluk, yapılan tören...

15 Mart 2023 1.352 okunma
Vefat eden Kore Gazisi’ne arkadaşlarından son selam

AVCILAR’da oturan ileri yaşa bağlı hastalıklar nedeniyle yaşama veda eden Kore Gazisi Ali Rıza Canoluk, yapılan tören ardından toprağa verildi. Canoluk’u silah arkadaşları asker selamı vererek uğurladı.
Tedavi gördüğü hastanede 91 yaşında hayatını kaybeden iki çocuk babası Gazi Ali Rıza Canoluk için Avcılar Merkez Ulu Camii’nde öğle namazından sonra tören düzenlendi. Silah arkadaşlarının madalyaları ile katıldığı törenden sonra omuzlara alınan Türk bayrağına sarılı tabut cenaze aracına alındı. Kore ve Kıbrıs gazileri cami önündeki Reşitpaşa Caddesi’nde yan yana dizilerek gazi Ali Rıza Canoluk’u asker selamı vererek toprağa verileceği Esenyurt’taki Yeni Kıraç Mezarlığı’na uğurladı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ