Ünlü iş adamına şantaj yapmak isteyen kadın hakkında 8 yıl hapis cezası isteniyor | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Ünlü iş adamına şantaj yapmak isteyen kadın hakkında 8 yıl hapis cezası isteniyor

Ö., gizlice çekilen fotoğrafını montajlayıp şantaj yapmak isteyen Sibel İdir hakkında suç duyurusunda bulundu. Açılan davada Sibel...

14 Mart 2023 34 okunma
Ünlü iş adamına şantaj yapmak isteyen kadın hakkında 8 yıl hapis cezası isteniyor

Ö., gizlice çekilen fotoğrafını montajlayıp şantaj yapmak isteyen Sibel İdir hakkında suç duyurusunda bulundu. Açılan davada Sibel İdir için 8 yıla kadar hapis isteniyor.

 

Ö.’nün 5 Temmuz 2022 günü telefonuna gizlice çekilen fotoğrafının montajlanmış hali ve bir de tehdit mesajı geldi. Gelen mesajlar ile birlikte şok yaşayan N.Ö., İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığına başvurup şantaja uğradığı gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Ardından ifadesinde kendisine şantaj mesajları yollayanların maddi menfaat beklentisi içinde olduğunu belirtti.

 

Şantajla 1 milyon lira alacağını söylemiş

 

N.Ö. ifadesinin devamında, montajlanmış olan ve gizli çekilen fotoğrafının daha önce şirkette sekreter olarak çalışan Sibel İdir’in telefonunda diğer çalışanlar tarafından da görüldüğünü ve Sibil İdir’in diğer çalışanlara ‘Bu fotoğrafla N.Ö.’den 1 milyon lira para isteyeceğim’ diye konuştuğunu belirtti.

 

Telefonda başka iş adamlarına ait fotoğraf ve videolar çıktı

 

Şikayetin ardından savcılık tarafından olay ile ilgili inceleme başlatılırken, yürütülen soruşturma neticesinde gözaltına alınan Sibel İdir’in 2 adet telefonuna el konuldu. El konulan telefonun içinden ise 181 bin adet fotoğraf ve 47 bin adet video ele geçirildi. Telefonda başka iş adamlarının da video ve fotoğraflarının olduğu öğrenildi.

 

Şüpheli kadın tutuklandı

 

Genç kadın, olay ile ilgili karakolda verdiği ifadesinde, telefonunda bulunan ve iş adamına ait olan fotoğrafları kendinin çektiğini kabul etti. İfadesinin alınmasının ardından şüpheli genç kadın tutuklanarak cezaevine gönderildi. Sibel İdir hakkında 8 yıla kadar hapis cezası isteniyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ