Temizlik işçisi: Yolda bulduğu cüzdandan dolar ve TL fışkırdı! | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Temizlik işçisi: Yolda bulduğu cüzdandan dolar ve TL fışkırdı!

İstanbul Fatih'te belediyede temizlik personeli olarak çalışan kişi, yerde para dolu cüzdan buldu. Cüzdanın içini açtığında binlerce dolar,...

13 Ekim 2022 16 okunma
Temizlik işçisi: Yolda bulduğu cüzdandan dolar ve TL fışkırdı!

İstanbul Fatih‘te belediyede temizlik personeli olarak çalışan kişi, yerde para dolu cüzdan buldu. Cüzdanın içini açtığında binlerce dolar, binlerce TL ve 20 Euro olduğunu gören Fırat Akay, ”5 çocuğum var, çocuklarımın boğazından bu zamana kadar haram geçmedi. Allah haramı nasip etmesin. Bu şekilde çalışıyorum. Hemen durumu amirlerime bildirdim” dedi.

Yolda bulduğu cüzdandan dolar ve TL fışkırdı! Temizlik işçisi: Allah haramı nasip etmesin

Olay, Fatih Alemdar Mahallesi Ankara Caddesi’nde sabah saatlerinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Fatih Belediyesinde 10 yıldır görev yapan Fırat Akay, Eminönü civarında çalıştığı esnada yerde bir cüzdan buldu. Cüzdanın içerisinde 10 bin 665 Türk lirası, 3 bin 50 dolar ve 20 euro olduğunu gören Akay, durumu amirlerine bildirdi. Durumun polis ekiplerine haber verilmesinin ardından Akay, parayı polise teslim etti.

AW735072_01

”BOĞAZIMIZDAN HARAM GEÇMESİN, ALLAH NASİP ETMESİN”

Olayı anlatan Akay, “Fatih Belediyesinde temizlik personeliyim. Ankara Caddesi’nde temizlik yaptığım esnada yerde bir cüzdan buldum. İçine baktım, belli miktarda Türk lirası ve döviz vardı. Durumu ivedilikle amirlerime bildirdim. Onlar da polisi aradılar. Birlikte polis merkezine gidip tutanak tuttuktan sonra parayı sahibine teslim ettik. 5 çocuğum var, çocuklarımın boğazından bu zamana kadar haram geçmedi. Allah haramı nasip etmesin. Bu şekilde çalışıyorum” dedi.

Temizlik personelinin daha önce de bir cüzdan bulup sahibine teslim ettiği öğrenildi.

Screenshot_11

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ