Şile Uzunkum Plajı, Sörf Festivali’ne ev sahipliği yapıyor | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Şile Uzunkum Plajı, Sörf Festivali’ne ev sahipliği yapıyor

Şile Uzunkum Plajı Karadeniz Sörf Festivali’ne ev sahipliği yapıyor. 3-4 Eylül'de düzenlenen Karadeniz Sörf Festivali’nin ilk etabında,...

04 Eylül 2022 12 okunma
Şile Uzunkum Plajı, Sörf Festivali’ne ev sahipliği yapıyor

Şile Uzunkum Plajı Karadeniz Sörf Festivali’ne ev sahipliği yapıyor.

3-4 Eylül’de düzenlenen Karadeniz Sörf Festivali’nin ilk etabında, Şile Belediyesi iş birliği ile Ağlayankaya Uzunkum mevkiinde düzenlenen sörf yarışları devam edecek.

Şile Belediyesi Spor Akademisi bünyesinde dalga sörfü eğitimi gören öğrencilerin de performans sergilediği etkinlikte kadın, erkek, amatör ve profesyonel sörf severlerin katıldığı yarışlar heyecanlı görüntülere sahne oldu.

“SÖRF KURSU ÇOCUKLAR VE GENÇLERDEN İLGİ GÖRÜYOR”

İstanbul’un turizm lokasyonu olan Şile’nin dalga sörfü sporuna uygun sahilleri yıl boyunca sörf sporcularının uğrak yeri olmaya devam ediyor.Şile belediyesi spor akademisi bünyesinde açılan sörf kursu çocuklar ve gençlerden ilgi görüyor.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ