PayFix Fatura Ödeme ve Sorgulama | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

PayFix Fatura Ödeme ve Sorgulama

İster fatura öde, hesaplama’dan fatura borcu sorgula, şirket sahibi isen sanal pos başvurusu yapabilirsin PayFix size yeter.

30 Aralık 2022 102 okunma
PayFix Fatura Ödeme ve Sorgulama

Fatura Ödeme ve Fatura Sorgulama

Payfix ile su, elektrik, doğalgaz ve cep telefonu gibi tüm faturalarınızı tek seferde ödemeniz mümkün. Yalnızca hesabınıza giriş yaparak ödemeler bölümüne girmeli ve şehir ve marka bilgilerini girdikten sonra sözleşme numaranızı veya telefon numaranızı tuşlayarak faturalarınızı ödeyebilirsiniz. Tüm ödemelerinizi tek bir hesap üzerinden yapmak olası kafa karışıklığını ortadan kaldırır.

Bu tür ödemeleri kullanmış olduğunuz bankalar aracılığıyla da yapabilirsiniz elbette fakat paranızı toplu bir şekilde Payfix dijital cüzdan içerisinde tutmak istiyorsanız ve ödeme yapma konusunda çekinceye sahip olduğunuz için paranızı Payix’e yükleyemiyorsanız, bu durumda herhangi bir mağduriyet yaşamamanız için Payfix, fatura ödeme işlemlerini de kendi üzerinden halledebileceğiniz ödeme bölümünü sizler için hizmete açmış durumda. Para kontrolünü takip ederken ödemelerinizden de geri kalmayacağınız için aklınızda herhangi bir soru işareti kalmadan Payfix’i kullanmaya başlayabilirsiniz. Hiçbir banka yada ptt şubelerine gitmeden doğalgaz fatura ödeme işleminizi kolaylıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Fatura Sorgulama İşlemleri

Payfix ile birlikte sadece borç ödeme işlemi yapılmaz. Eğer geçmiş faturalarınızı ödeyip ödemediğiniz hakkında bir soru işaretine sahipseniz bunu görmek için yalnızca banka hesaplarınızdan işlem yapmanıza gerek yok, yine banka hesaplarınızda yaptığınız gibi Payfix üzerinden de sözleşme/telefon numaranız ile faturalarınızı sorgulayabilirsiniz. Geçmiş aylarda bir faturanızı ödemeyi unuttuğunuzu fark ederseniz de onun ödemesini de hızlı bir şekilde Payfix dijital cüzdanın ödemeler bölümünden halledebilirsiniz. Payfix, paranızı korurken diğer işlemlerinizden de geri kalmamanız adına sizlere her türlü hizmeti sunmaya devam ediyor. Fatura borcu sorgulama yaparak anında borç tutarınızı öğrenebilir veya ödeyebilirsiniz.

PayFix’TEN YAPILAN ÖDEMEYİ BANKALAR KABUL EDER Mİ?

PayFix hesabınızdan yapılan ödemeleri bankalar kabul etmektedir, Payfix 2018 yılında BDDK kararıyla Türkiye’de hizmete açılmıştır ve resmi olarak dijital cüzdan işlevi gördüğü için herhangi bir kurumsal şirkete ödeme yaparken Payfix’i kullanmak herhangi bir sorun teşkil etmez. Erkan Kork’a ait olan Payfix elektronik para ve ödeme hizmetleri A.Ş., kullanımında herhangi bir sorun teşkil etmeyen, tamamen yasal bir kurumdur ve resmi olarak kullanımı onay gördükten sonra herhangi bir ödeme, alışveriş esnasında Payfix dijital cüzdanın kullanılmasında sakınca yoktur. Bu konuda güvence sağlamak adına kısa bir internet araştırmasıyla da bilgi edinebileceğiniz gibi, kullanıcı yorumlarını takip ederek de Payfix’in güvenilirliğini tespit edebilirsiniz.

Payfix dijital cüzdana yapacağınız bakiye yükleme işlemini banka hesapları kesmez ve işlemleri reddetmez. En geç on beş dakika içerisinde paranızı normal banka hesaplarınızdan Payfix dijital cüzdanınıza aktarabilirsiniz. Tüm ödeme işlemlerinizi Payfix dijital cüzdandan yapabilirsiniz. Paranız toplu olarak belirli bir yerde durduğunda para takibi ve kontrolünü rahatça yapabileceğiniz için Payfix’in yararlarını birebir şekilde gözlemlemeniz mümkün olacaktır.

Kurumsal şirketler ve firmalar için https://www.payfix.com.tr/sayfa/sanal-pos.html hizmetinden yararlanmak isterseniz bu sayfa üzerinden inceleyebilirsiniz.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ