“PARKLARDA CAZ” BEYLİKDÜZÜ’NDE | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

“PARKLARDA CAZ” BEYLİKDÜZÜ’NDE

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen ve bugüne kadar yüzlerce müzisyene sahnesini açan Türkiye’nin en köklü...

07 Temmuz 2023 9 okunma
“PARKLARDA CAZ” BEYLİKDÜZÜ’NDE

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen ve bugüne kadar yüzlerce müzisyene sahnesini açan Türkiye’nin en köklü festivallerinden 30. İstanbul Caz Festivali başladı. 7-19 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek festivalin “Parklarda Caz” etkinlikleri kapsamında, caz müziğinin sevilen isimleri Türkiye’nin en büyük kent içi parklarından biri olan Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nde müzikseverlerle buluşacak. 9 Temmuz Pazar günü 6 Mayıs Gençliğimiz Var Sahnesi’nde ücretsiz olarak düzenlenecek etkinlikte ilk olarak modern cazı etnik detaylarla süsleyen Eggman Quartet izleyiciyle buluşacak.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ