Para Transferi Hızlı Para Aktarma | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Para Transferi ve Kolay Fatura Ödeme Hizmeti

Hızlı Para transferi online kesintisiz masrafsız para aktarma kolay yollama fast işlemi ve ücretsiz fatura ödeme ininal’de!

01 Aralık 2022 97 okunma
Para Transferi ve Kolay Fatura Ödeme Hizmeti

ininal para transferi ile 7/24 bakiye aktarımını mümkün kılar. ininal üzerinde hesabı olanlar mesai saatine takılmaksızın dilediği an para gönderimi yapıyor. İster ininal cüzdana ister IBAN’a günün her saatinde gönderim yapmak mümkün. Bunun için öncelikle ininal hesabı gerekiyor. Eğer henüz inial hesabı açmadıysan zamanı sorun etmeden para transferi için ininal hesabı açabilirsin. Para transferinin gerçekleşmesi için cüzdanında yeterli para olmalıdır. Eğer bakiye, gönderim sağlanacak tutardan düşükse sistem işlemi otomatik reddedecektir.

 

Ön ödemeli kartların Türkiye’deki ilk temsilcisi ininal, para transferi dahil her işlemde avantajları beraberinde getiriyor. ininal kullanıcılarının hem uygulama içerisinde para göndermesi hem de bankaya transfer yapması mümkündür. Ancak kullanıcıların dikkat etmesi gereken nokta hesap tipidir. ininal hesap tipine göre işlem limitleri değişim gösterir. Standart kullanıcılar gün içinde azami 1250 TL para transferi yapabilir. ininal plus üyelerinde ise bu limit 50.000 TL’ye çıkmaktadır. Günlük işlem limitinden daha yüksek bir gönderim yapacaksan ertesini günü bekleyebilir ya da hesap tipini plus olarak güncelleyebilirsin.

ininal Para Transferi Yaparken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Ön ödemeli kart hizmeti veren ininal, para transferi yapmak için dolayısıyla hesaba ilk adımda para yüklemek gerekir. Eğer hesabında halihazırda para varsa işlemini ininal numarası veya barkod numarası ile doğrudan ininala transfer şeklinde yapabilirsin. Benzer biçimde EFT işlemleri ile günün her saatinde bankaya para transferleri de yapılabilir. Geçmiş işlemlerine ait dekontları son işlemlerim kısmında görebilirsin.

 

ininal sadece TL olarak para transferi işlemlerini destekliyor. Bunun için kullanıcıların sadece TL hesaplarına gönderim yapması gerekir. Aynı zamanda işlem gerçekleşirken sistem transferin gerçekleşeceği kişinin adını ve soyadını sorar. Eğer kullanıcı bunu yanlış girerse, işlem gerçekleşmez. Dolayısıyla son işlemlerim menüsünde başarısız olarak görünür ve para iadesi gerçekleşir. ininal ile çoğu bankaya günün her saatinde transfer yapma imkanı vardır. Ancak bazı bankalar FAST işlemlerini desteklemiyor. Dolayısıyla kullanıcının bu tarz para transflerlerinde ileri tarihli işlem emri vermesi gerekir. Banka mesai saatlerinde alımı destekliyor olsa bile tek seferlik limit 5000 TL’dir. Bu kurallara göre hareket ettiğin müddetçe ininal hızlı para transferini kolaylıkla gerçekleştirebilirsin.

 

Fatura ödemek hiç bu kadar kolay olmamıştı dilediğiniz faturanızı ister elektirik faturası olsun ister doğalgaz faturası ödeme, su, internet, telekom faturalarını ister hemen ödeyebilir veya sorgulayabilirsiniz. Geleceğin en yeni teknolojilerini ininal.com da bulabilirsiniz ininal varsa çözüm var üstelik oyun severlerinde yanında e-pin kodlarını yandaki bağlantıdan https://www.ininal.com/e-pin-satin-alma dilediğiniz oyun için alabilirsiniz.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ