Özer: Esenyurt’ta ‘Bankamatik Memuru’ devri kapandı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Özer: Esenyurt’ta ‘Bankamatik Memuru’ devri kapandı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, kentte görev yapan medya mensuplarıyla kahvaltılı bir programda buluştu. Medya...

02 Mayıs 2024
Özer: Esenyurt’ta ‘Bankamatik Memuru’ devri kapandı

Esenyurt Belediye Başkanı Prof. Dr. Ahmet Özer, kentte görev yapan medya mensuplarıyla kahvaltılı bir programda buluştu. Medya mensuplarının önemine değinen Başkan Özer, demokrasinin işleyebilmesi için medyanın aktif ve işleyebilir olması gerektiğini ifade etti.

Esenyurt Belediye Başkanı Prof Dr Ahmet Özer Belediyenin Şimdilik Borcunun 3.5 Milyar TL olduğunu dile getirdi.

 

Bilgi kaynaklarından birinin de belediye kurumları olduğunu kaydeden Başkan Özer, belediyenin basın mensuplarına açık olduğunu dile getirdi.

“HALKTAN BÜYÜK KİMSE YOKTUR”

Özer, belediye başkanı olmadan önce de yerel ve ulusal basında aktif olarak bulunduğunu ve alana yabancı olmadığını hatırlattı. Zor bir süreçten geçtiklerini aktaran başkan Özer, ‘Esenyurt’ta 40 gün’ adlı bir kitapçık hazırladıklarını paylaştı. Ulusal basında hakkında karapropagandalar yapıldığını söyledi.

Başkan Özer, “Benimsemediğimiz işler oldu ancak biz hedefe kilitlendik ve halkımız da sandıkta cevabını verdi. Halktan büyük kimse yoktur. O cevabın üzerine bir şey söylememize gerek yoktur. Seçim sürecinden sonrada bayram seyran demeden çalışmaya başladık.” diye konuştu.

“ÇALIŞMADAN KİMSE MAAŞ ALAMAYACAK”

“Yakınan bir belediye başkanı olmak istemiyorum.” diyen başkan Özer, “Bize ne bırakıldığını da halkın görmesini istiyorum. Belediye başkanı halkın parasıyla halka hizmet eden birisidir. Ben geldiğimde bazı tasarruflarda bulundum. Ben kimsenin ekmeğiyle oynamayacağım dedim. Ben gelmeden bir ay önce binlerce eleman alınmış bunlar görevi kötüye kullanma olduğu için müdahale ettim. Biz hizmet edeyeceğiz. Burası halkın belediyesi. Geldikten sonra belediyenin röntgenini çekmeye çalıştım. Belediyeye hiç gelmeyip de maaş alanlar var. Derhal yazı yazdırıp, çalışmasını istedik. Çalışmadan kimse bu belediyeden maaş almayacak. Aldığı paranın hakkını vermeyenlerle de yol vermeyeceğim. Çalışan insanı da başıma taç edeceğim. Dsiplinli bir biçimde çalışma vazgeçmediğim ilkelerden biridir. Esenyurt halkının beklediği hizmetleri en kısa sürede kendilerine sunacağız.” diye konuştu.

Çöp toplama sorunlarıyla ilgili derhal harekete geçtiklerini aktaran başkan Özer, “En önemsediğim konulardan biri halkın sağlığıdır. Bunun için elimizden geleni yapacağız. El birliğiyle bunun üzerinden geleceğiz. Atadığımız arkadaşlarımız da hizmet etmek istiyorlar. Çalışmalarsa, memnun kalmazsak onları da görevden alırız.” şeklinde konuştu.

Özer şöyle devam etti: “Barış ve kardeşlik şehri projem ve sosyal belediyeciliğe önem vereceğiz. Bir an önce halk lokantasını devreye sokacağız. Yarım kalmış projelerimiz var onları yapacağız. İBB başkanımız Ekrem Bey’de buraya önem veriyor. Birlikte Esenyurt için çalışacağız.”

Başkan Özer, halkın yüklediği sorumluluk bilinciyle çalışacaklarını kaydetti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ