Öykü Serter’den yasak aşk itirafı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Öykü Serter’den yasak aşk itirafı

Öykü Serter yaptığı itirafla gündeme damga vurdu. Sunduğu programlarla adından sıkça söz ettiren Öykü Serter’in ‘yasak aşk’ itirafı olay oldu. Armağan Çağlayan’ın programına konuk olan Serter ‘çok aşık olmuştum’ dedi. İşte Öykü Serter’in açıklamaları…
Yazdır
A
Yazı Tipi

20 Kasım 2020 351 okunma
Öykü Serter’den yasak aşk itirafı

Bir süredir ekranlarda olmayan sunucu Öykü Serter yasak aşk itirafı ile magazin gündemine bomba gibi düştü.
2

Abone Olgoogle-news
Armağan Çağlayan’ın sorularını yanıtlayan Öykü Serter özel hayatı ile anlattıklarıyla olay yarattı. Evli bir erkek ile uzun süre birliktelik yaşadığını itiraf eden Öykü Serter’in sözleri son dakika haberi olarak büyük yankı uyandırdı.

3

Abone Olgoogle-news
Öykü Serter, Armağan Çağlayan’ın YouTube kanalı 196Sekiz’in Gör Beni serisine konuk oldu. Armağan Çağlayan’ın sorularını yanıtlayan ünlü sunucu, aşk hayatıyla ilgili çarpıcı bir açıklama yaptı.
4
ÇOK AŞIK OLMUŞTUM
Abone Olgoogle-news
“ÇOK AŞIK OLMUŞTUM”
Öykü Serter, evli bir erkekle uzun süren bir ilişki yaşadığını itiraf etti.

Serter, “Medeni durumu beraber olmaya müsait olmayan biriyle çok uzun süre birlikteydim. Ama yuva yıkan kadın değilim. Zaten uzun süre önce çözülmüş bir yuva vardı. Benden önce defalarca yaşanmış ilişkiler vardı.

5

Abone Olgoogle-news
Bir yuvam olsa, keşke bir çocuğum olsa diye hayal kurmuş genç bir kadındım ve çok aşık oldum.
6

Abone Olgoogle-news
Ancak bütün bir bu hayal balonunu burada patlatıp, sanki bir irinmiş gibi bırakıp çıktım oradan. Çok yıpratıcı bir süreçti. Bunu dile getirmemin sebebi hayatımda hiç magazinle ilgili destek almadım. Benim işime destek olsun, popülaritem artsın diye kullanmadım. Bu anlamda beni yaralamak isteyenler oldu. Bunu burada söyleyip özgürleşmek istedim. ” ifadelerini kullandı.

7

Abone Olgoogle-news
Öykü Serter’in yasak aşk itirafı sonrası birlikte olduğu erkeğin kim olduğu merak konusu oldu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ