Olimpos’un En iyi Oteli BabylonTown | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Olimpos’un En iyi Oteli BabylonTown

Babylon Town Tatil fırsalarını yakala en güzel hesaplı uygun tatil ve doğa ile iç içe olimpos da güzel bir otelde ruhunu dinlendir.

04 Temmuz 2023 12 okunma
Olimpos’un En iyi Oteli BabylonTown

Babylon Town Tatilin Yeni Adresi

Antalya Kumluca’daki Babylon Town Hotel, Bungalow evleri konseptiyle hizmet veriyor. Türkiye’de bu alanda ilklerden olan Babylon Town, faaliyete başladığı günden bugüne müşteri portföyünü genişletti. Hotelin dış görünümünün farklılığı kadar hizmetleri de öne çıkıyor. Doğada birkaç Bungalov evlerinden oluşan firma, inovaktif konseptiyle öne çıkıyor. Ancak bu farklılık elbette ki sadece görünüşte değildir. Bunun sebebi Babylon Town Hizmetlerinin de aynı ölçüde fark yaratıyor oluşudur. Peki Babylon Town Hotel’in hizmetleri nelerdir?

Eşsiz manzarasını, ortama uyumlu yapılarla birleştiren Babylon Town hotel hizmetlerinin ötesinde misafirlere ruhsal dinginlik garantisi veriyor. Firma, her kitlenin Olimpos Bungalov evleri eşliğinde mükemmel bir tatil geçirmesi adına hizmetlerini geniş ölçekte tutmuştur. Bundan dolayı Babylon Town; mutfağı ve diğer etkinlikleriyle kitlesel bir yaklaşım benimsemiştir. Firma, Olimpos’un eşsiz atmosferinde müşterilerine yüksek standartlı hizmetler sunar. Babylon Town, bugünlerde Bungalow Hotelcilik sektöründe faaliyet gösteren az sayıda firmadan biridir.

Babylon Town Hangi Hizmetleri Sunuyor?

Babylon Town hizmetlerini kendi içerisinde ikiye ayırmak mümkündür. ilki her hotelde olan ancak yine de Babylon Town Hoteli’nin özgünlüğünü konuşturduğu hizmetlerdir. Diğerleri ise sadece Babylon Town firmasının sunduğu hizmetlerdir.

  • Zengin mutfak
  • Günün belirli saatlerinde farklı türlerde müziklerin çaldığı bir club
  • Olimpos’ta ATV motor, elektrikli scooter sürme imkanı

Firmanın en büyük hizmetlerinden biri babylontown.com.tr adresinde online rezervasyon imkanı sunmasıdır. Bu hizmet ise hotelde kalmak isteyenler boş odaları görebilmektedir. Temiz orman havasında farklı bir tatil geçirmek isteyenler bu adresten rezervasyon yapabilir. Bunun yanı sıra sitedeki iletişim bilgileriyle Babylon Town rezervasyonu mümkündür.

Kısacası Babylon Town Hizmetleri bakımından Türkiye’de yenilikçi adımlar atmaktadır. Çam ormanının ortasındaki Bungalov evlerinde kaliteli hizmet alırken ruhunu dinlendirmek isteyenler babylontown.com.tr adresinden firmaya ulaşabilir. Bu hotel, diğer Antalya otellerinde olduğu gibi sadece yaz sezonu için değildir. Eşsiz servisleri ve farklı enerjisiyle Babylon Town, yaz kış demeden ziyaretçilerine lüks hizmetler sunar. Tabii ki bunu yaparken kişisel zevklerin değişebileceğinin farkındadır. Dolayısıyla her kesimden insan Babylon Town Bungalov Hoteli ile farklı bir tatil geçirme imkanına sahiptir.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ