Komşuda ikinci kriz. AB’yi bile dinlemişler! | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Komşuda ikinci kriz. AB’yi bile dinlemişler!

Yunanistan'da ikinci dinleme skandalı patlak vermek üzere. Geçtiğimiz yıl Yunanistan'da istifa depremleri yaratan skandalın hükümet tarafından bu...

06 Ağustos 2023
Komşuda ikinci kriz. AB’yi bile dinlemişler!

Yunanistan’da ikinci dinleme skandalı patlak vermek üzere. Geçtiğimiz yıl Yunanistan’da istifa depremleri yaratan skandalın hükümet tarafından bu yıl yeniden uygulandığı ortaya çıktı. Dinlenenler arasında Yunan bakanlar ve AB parlamenterleri bile var. Skandalın ülkeyi yeniden sarsması bekleniyor.

Yunanistan‘da geçtiğimiz yıl Başbakan Yardımcısı ve ülkenin istihbarat başkanının istifasıyla sonuçlanan casus yazılım programı skandalının ardından Başbakan Kiryakos Miçotakis hükümetinin ikinci kez aynı yönteme başvurduğu iddia edildi. Yunanistan’da bu kez de hükümet üyeleri, milletvekilleri, gazeteciler ve hatta mevcut bakanların dinlendiği ortaya çıktı. Dinlemelere AB yetkilileri de takılmış olmasına karşın konunun Avrupa Komisyonu’nda hasır altı edildiği ifade edilmekte. Telefonlarına casus program sızan gazeteciler ise ülkede ikinci bir dinleme skandalının yaşanabileceğini iddia ediyorlar.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ