Kemerden suç aleti çıktı! | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Kemerden suç aleti çıktı!

İstanbul Esenyurt’ta denetim yapan ekipler, şüpheli hareketler sergileyen kişiyi durdurup üst araması yaptı. Yapılan aramada şahsın kemerinde özel yapım bir suç aleti olduğu ortaya çıktı. Emrah Doğru’nun haberi…

14 Aralık 2020 129 okunma
Kemerden suç aleti çıktı!

İstanbul Şişli’de geçtiğimiz ay şüpheli bir şahsı durduran ekipler, üst aramasında çarpıcı bir tespitte bulundu. Şüphelinin kemerini çıkarmasını isteyen polisin özel dikkati profesyonelce yerleştirilmiş zulayı ortaya çıkardı.

 

Fermuar düzeneği ile hazırlanmış zulaya konulan uyuşturucu ilginç bir tabloyu oluşturdu. Şahısla ilgili adli işlem başlatıldı.

 

 

YİNE AYNI YÖNTEM

Önceki gün ise İstanbul Esenyurt’ta denetim yapan sokak bekçileri, yolda yürüyen bir şahsın hal ve hareketlerinden şüphelendi.

 

 

Üst araması yapan bekçiler, şahsın kemerini çıkarmasını isteyince her şey ortaya çıktı. Özel yapım deri bir kemerin içine yerleştirilmiş 60 cm’lik sallama denilen bıçağa el koyan ekipler, şahsı gözaltına alıp emniyete götürdü.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ