Kadınlar Küçükçekmece’den Hatay’a dayanışma köprüsü oluşturdu | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Kadınlar Küçükçekmece’den Hatay’a dayanışma köprüsü oluşturdu

Küçükçekmece Belediyesi Hünerli Eller Çarşısı’ndaki kadınlar, Hatay Samandağ’da depremden etkilenen kadınlara ‘dayanışma kutuları’ gönderdi. Küçükçekmece Belediyesi kadın...

15 Mart 2023 34 okunma
Kadınlar Küçükçekmece’den Hatay’a dayanışma köprüsü oluşturdu

Küçükçekmece Belediyesi Hünerli Eller Çarşısı’ndaki kadınlar, Hatay Samandağ’da depremden etkilenen kadınlara ‘dayanışma kutuları’ gönderdi.

Küçükçekmece Belediyesi kadın çalışanlarının mesajları ile hazırlanan ‘Dayanışma Kutuları’ 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde Küçükçekmece Belediyesi Meclis Üyesi Fatma Gönül Kotabaş, Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürü Saniye Yıldız, Yazı İşleri Müdürü Eda Sunar Öztürk ve Mali İşler Müdürü Zeynep Koç ile beraber Hatay Samandağ’da bulunan köyler gezilerek depremden etkilenen kadınlara ulaştırıldı.

ÇEBİ: BU ZORLU GÜNLERİ DAYANIŞMA İLE AŞACAĞIZ

Küçükçekmece Belediye Başkanı Kemal Çebi, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nün ülkemiz ve dünya tarihi açısından çok önemli bir yere sahip olduğunu vurgulayarak “Bugünün anısına ilçemizdeki kadınlar bize en büyük desteği vererek, oradaki kadınlar için el emeği göz nuru ürünler hazırladı. Bizler de hazırladığımız bu ürünleri depremden etkilenen kadınlara ulaştırdık. Şunu çok iyi biliyoruz ki bu zor günleri dayanışma içerisinde atlatacağız” diye konuştu.

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ