İyi Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Nejat Durmuş: “Yetkililer önlem almalı” | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

İyi Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Nejat Durmuş: “Yetkililer önlem almalı”

İyi Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Nejat  Durmuş, olası İstanbul depreminde en fazla etkilenecek ilçelerden birinin zemin ve...

22 Mart 2023 260 okunma
İyi Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Nejat Durmuş: “Yetkililer önlem almalı”

İyi Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Nejat  Durmuş, olası İstanbul depreminde en fazla etkilenecek ilçelerden birinin zemin ve konum itibari ile Büyükçekmece olduğunu söyledi.

Olası bir depremde halkımızın daha az zarar görmesi için yetkililerin  bir an evvel gerekli önlemleri almalarını isteyen  Nejat Durmuş:” İlçemizde çok fazla yorgun ve yaşlı binalar var. Büyükçekmece Belediyesi kentsel dönüşüm konusunda çok güzel çalışıyor. Ancak bu yeterli mi? değil. Sebebine gelince merkezi hükmet ile belediyemizin arasındaki çekişme. Bu kısır çekişme de vatandaşımızı olumsuz etkiliyor” şeklinde konuştu.

Yaşanan deprem felaketi ile ilgili de konuşan İlçe Başkanı Nejat  Durmuş, depremin ilk anından itibaren  genel merkezin talimatı ile organize olduklarını söyledi.

Depremin ilk iki günü Büyükçekmece ilçe teşkilatı olarak 12 TIR yiyecek ve içecek malzemesini deprem bölgesine yolladıklarını anlatan Nejat Durmuş:”İlk TIR’ımızda öncelikle tıbbi malzeme yolladık. Yolladığımız bölgede tıbbi malzemeye çok büyük ihtiyaçlarının olduğunu söylemişlerdi. Ardından çadır sobası, hijyen malzemesi ve  gıda yolladık. Son iki TIR’ı da çevre dost ve arkadaşlarımızın vasıtasıyla biri Uşak’tan diğeri de Denizli’den kefen bezi temin ederek  gönderdik. Çünkü en önemli ihtiyaçlardan birini oluşturuyordu. Depremzede vatandaşlarımız ölülerini perdelere,battaniyelere sararak  gömmek zorunda kalmışlardı “dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ