İyi Parti Büyükçekmece ilçe Başkanı Nejat Durmuş: Büyükçekmece’nin imar sorunu çözüm bekliyor. | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

İyi Parti Büyükçekmece ilçe Başkanı Nejat Durmuş: Büyükçekmece’nin imar sorunu çözüm bekliyor.

Büyükçekmece'lilerin imar konusunda mağdur edildiklerini belirten İyi Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Nejat Durmuş, bu mağduriyetin bir an...

10 Nisan 2023 277 okunma
İyi Parti Büyükçekmece ilçe Başkanı Nejat Durmuş: Büyükçekmece’nin imar sorunu çözüm bekliyor.

Büyükçekmece’lilerin imar konusunda mağdur edildiklerini belirten İyi Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Nejat Durmuş, bu mağduriyetin bir an evvel çözüme kavuşturulması gerektiğini söyledi.

Büyükçekmece Belediyesi ile Büyükşehir Belediyesi’nin el ele vererek çözüm yolu aramaları gerektiğini vurgulayan Nejat Durmuş:”Büyükçekmece genelinde başlatılan kentsel dönüşüm hızla ilerlerken aynı zamanda sıkıntılarda ortaya çıkıyor.Yıkılan binaların yerine yenileri yapılırken zaman zaman sıkıntılar yaşanıyor. Binalar yıkılıyor ama yerine yenisi yapılamıyor. Dolaysıyla ev kiraları aldı başını gidiyor.  Büyükşehir Belediyesi ile Büyükçekmece Belediyesinin bir araya gelerek hem imar hem de kentsel dönüşüm konusunda çözümler üretmesi gerekiyor “dedi.

İmara kapalı mahallelerde insanların mağduriyetini dile getiren Durmuş konuyla ilgili olarak şunları söyledi:” Özellikle Celaliye, Kamiloba da imarların kapalı olması, Tepecik ,Türkoba da ki imarlarında bekletilmesinden kaynaklanan sorunlar çözüme kavuşturulmalıdır. Bu mahallelerimizin 5 binlik planları halledilerek insanlarımızı rahata kavuşturmalarını bekliyoruz.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ