İstanbul’da araca silahlı saldırı: 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

İstanbul’da araca silahlı saldırı: 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Kağıthane’de bir araca motosikletli saldırgan tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda araçtaki bir genç kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri saldırganların peşine düştü.

03 Temmuz 2023 21 okunma
İstanbul’da araca silahlı saldırı: 20 yaşındaki genç hayatını kaybetti

ARACI KURŞUN YAĞMURUNA TUTTU

Olay, saat 20.00 sıralarında Kağıthane Nurtepe‘de meydana geldi. İddiaya göre caddede seyir halinde olan bir araca, motosikletli saldırganlar tarafından silahlı saldırı düzenlendi. Saldırganın 5 el ateş açması sonucu aracın yolcu koltuğunda bulunan Ahmet Özayn (20), isabet eden kurşunlar sonucu ağır şekilde yaralandı. Aracın sürücü koltuğundaki kişi ise arabayı caddeye doğru sürerek saldırıdan kaçmaya çalıştı.

HASTANEDE HAYATINI KAYBETTİ

Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede gelen sağlık ekipleri, ağır yaralı genci yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırarak tedavi altına aldı. Hemen ameliyata alınan genç, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Polis ekipleri ise görgü şahitlerinin ifadelerine başvurarak güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı. Saldırganları yakalama çalışmalarının sürdüğü öğrenildi.

GENCİN YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Öte yandan olayı duyan gencin yakınları, hastane önüne akın etti. Acı haberi hastanede öğrenen yakınlarının ise sinir krizi geçirdiği öğrenildi. Saldırıdan sonra gencin kaldırıldığı hastanede ise polis ekipleri geniş güvenlik önlemi aldı. Olay yeri inceleme ekipleri çalışmalarını yaparken, polis ekipleri saldırganların peşine düştü.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ