İngiltere, Çin’de başlayan ‘insan ayı’ tartışmalarına katıldı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

İngiltere, Çin’de başlayan ‘insan ayı’ tartışmalarına katıldı

İngiltere’deki bir hayvanat bahçesi, Çin’deki bir ayının insan benzeri davranışlar göstermesi üzerine başlayan ‘ayıların kostüm giymiş insanlar olduğu’ tartışmalarına katıldı. Paradise Wildlife Park yetkilileri esprili bir dille kendi bünyelerindeki Güneş veya Malaya adlarıyla bilinen ayının, ‘gerçekten de ayı’ olduğunu teyit ettiklerini belirtti.

03 Ağustos 2023 101 okunma
İngiltere, Çin’de başlayan ‘insan ayı’ tartışmalarına katıldı

Çin’in Hangzhou Hayvanat Bahçesi’ndeki bir ayının iki ayak üstünde durarak insan benzeri davranışlar gösterdiği videonun hafta başında sosyal medyada viral olmasıyla başlayan ‘ayının kostümlü insan olduğu’ tartışmalarına Çin’den zorunlu olarak yanıt gelmiş ve ayıların ‘insan olmadığı’ açıklanmıştı.

İngiltere, Çin’de başlayan ‘insan ayı’ tartışmalarına katıldı

 

İngiltere’nin başkenti Londra yakınlarında bulunan Paradise Wildlife Park hayvanat bahçesi yetkilileri, Güneş Ayısı veya Malaya cinsi olarak bilinen Kyra adındaki ayının ayakta durduğu görüntüyü paylaşıp esprili bir dille “Kyra’nın bir güneş ayısı olduğunu teyit edebiliriz” ifadelerini kullandı.

 

İngiltere, Çin’de başlayan ‘insan ayı’ tartışmalarına katıldı

 

Kyra’nın görüntüsü yaklaşık 3.8 milyon kez izlenince bu sefer ikinci bir görüntü paylaşan İngiliz yetkililer “Kyra’nın hala bir güneş ayısı olduğunu teyit edebiliriz” açıklamasını yaptı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ