Haramidere’de tırın çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsü öldü | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Haramidere’de tırın çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

E-5 Karayolu Haramidere mevkiinde seyir halindeki tır, bir elektrikli bisiklet sürücüsüne çarptı. Kafasına aldığı darbeyle ağır yaralanan...

26 Aralık 2022 66 okunma
Haramidere’de tırın çarptığı elektrikli bisiklet sürücüsü öldü

E-5 Karayolu Haramidere mevkiinde seyir halindeki tır, bir elektrikli bisiklet sürücüsüne çarptı.

Kafasına aldığı darbeyle ağır yaralanan sürücü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, vatandaşların kaza sonrasında yaralıya kalp masajı yaptığı anlar cep telefonu kamerasına yansıdı.

Kaza, saat 16.30 sıralarında E-5 Karayolu Haramidere mevkii Avcılar istikametinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, C.G. idaresindeki 34 PIN 17 plakalı tır, elektrikli bisiklet sürücüsü Şahin Bozkurt’a arkadan çarptı. Kazada kafasına aldığı darbeyle yere savrulan Bozkurt, ağır şekilde yaralandı. Olayı gören çevredeki vatandaşlar, durumu hemen 112 Acil Servis ve polis ekiplerine haber verdi. Sağlık ekipleri gelene kadar bir vatandaş, Bozkurt’a kalp masajı yaptı. Daha sonra sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırılan Bozkurt’un hayatını kaybettiği öğrenildi.

Yaralının yerde hareketsiz şekilde yattığı o anlar çevredeki vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasına saniye saniye kaydedildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ