Göçmenleri kaçırırken suçüstü yakaladılar | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Göçmenleri kaçırırken suçüstü yakaladılar

İstanbul'da "Göçmen Kaçakçılığı" yapan bir kişi suçüstü yakalandı. Sekiz kaçak göçmen muhafaza altına alındı. İstanbul Emniyeti'ne bağlı...

22 Nisan 2023
Göçmenleri kaçırırken suçüstü yakaladılar

İstanbul’da “Göçmen Kaçakçılığı” yapan bir kişi suçüstü yakalandı. Sekiz kaçak göçmen muhafaza altına alındı.

İstanbul Emniyeti’ne bağlı Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü Polisleri; Büyükçekmece İlçesi‘nde yabancı uyruklu kaçak göçmenlerin sevkinin sağlandığı bir araca operasyon düzenledi. Araç şoförü D.E. gözaltına alınırken, araç içerisinden sekiz düzensiz kaçak göçmen çıktı. Araç içerisinde dört sahte pasaport ele geçirildi. “Göçmen Kaçakçılığı” suçundan yasal işlem yapılan D.E. isimli araç şoförüne toplamda 45 bin 920 lira idari para cezası kesildi. Aracına ise el konuldu. Yabancı uyruklu kaçak göçmenler de sınır dışı işlemleri için Geri Gönderme Merkezi’ne gönderildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ