GENÇ YETENEKLERİMİZ SAYIN CUMHURBAŞKANI’NDAN ÖDÜL ALDI | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

GENÇ YETENEKLERİMİZ SAYIN CUMHURBAŞKANI’NDAN ÖDÜL ALDI

Esenler Belediyesi’nin büyük bir özen ve yoğun bir emekle hayata geçirdiği Genç Yetenek programı, Ankara’da düzenlenen Genç...

25 Ağustos 2021 99 okunma
GENÇ YETENEKLERİMİZ SAYIN CUMHURBAŞKANI’NDAN ÖDÜL ALDI

Esenler Belediyesi’nin büyük bir özen ve yoğun bir emekle hayata geçirdiği Genç Yetenek programı, Ankara’da düzenlenen Genç Dostu Şehirler organizasyonunda ödüle layık görüldü.

Esenler Belediyesi olarak, Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Tevfik Göksu’nun vizyonu ve girişimleriyle hayata geçirdiğimiz pek çok sosyal proje ile tüm Türkiye’ye örnek olmaya ve hem ilçemizde, hem şehrimizde, hem de tüm ülkemizde vatandaşlarımızın hayat kalitesine olumlu katkı yapmaya büyük önem veriyoruz.

Bu projelerimizden biri olan Genç Yetenek programımız ile ilçemizdeki gençlerin, bilim, kültür, sanat ve spor alanlarında kendilerini geliştirmeleri için çok önemli faaliyetler düzenliyoruz.

1100 GENCİMİZLE ANKARA’DAYDIK

Şimdi, Genç Yetenek programımızda eğitim alan 1100 gencimizle birlikte, Ankara’da düzenlenen ve tüm Türkiye’den belediyelerin de dahil olduğu Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergi organizasyonuna katıldık.

Çalışmalarla büyük beğeni toplayan Esenler’in gençleri ve Esenler Genç Yetenek programımız Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen ödül töreninde, ödül almaya layık görüldü.

Bu ödül aynı zamanda Esenler’deki değişimin, gelişimin, halkın yaşam kalitesine olumlu katkı yapma bilincini taşıyan belediyecilik anlayışının sonucudur. Esenler halkımızla birlikte ilçemizde daha güzel bir yaşam inşa etme çabamızın meyvelerinden biri olan Genç Yetenek projemize katılmak isteyen tüm gençlerimiz, programımızın web sayfasını inceleyerek ilgi duydukları alanlarda eğitimlerimizden ücretsiz şekilde faydalanabilirler.

 “GENÇ DOSTU ŞEHİRLER” NEDİR?

Gençliğin kişisel ve sosyal gelişimini destekleyici politikaların uygulamaya geçirilmesi, gençlerin kendi potansiyellerini gerçekleştirebilmelerine imkân sağlanması, gençlerin karar alma ve uygulama süreçleri ile sosyal hayatın her alanına etkin katılımı, yerel kurum ve kuruluşların gençlik hizmetlerinde koordinasyon ve işbirliğinin güçlendirilmesi, genç girişimcilerin ve yenilikçi fikirlerin desteklenmesi ve benzeri konularda projelerin teşvik edilmesi hedefiyle oluşturulan bir şehircilik anlayışıdır.

Ankara’da 24-25 Ağustos 2021 tarihlerinde düzenlenen kongre ve sergi organizasyonda, Türkiye’nin her yerinden belediyeler, Genç Dostu Şehir bilinciyle geliştirdikleri uygulamaları ve etkinliklerini sergileyerek bu konuda bilinç oluşturulmasına katkıda bulundular.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ