FIRINLAR ÇÖLYAK HASTALARI İÇİN ISINDI | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

FIRINLAR ÇÖLYAK HASTALARI İÇİN ISINDI

Günlük hayatlarında yeme içme alışkanlığı konusunda zorluk çeken Çölyak hastaları için harekete geçen Esenyurt Belediyesi, ilçede bu...

02 Şubat 2023 8 okunma
FIRINLAR ÇÖLYAK HASTALARI İÇİN ISINDI

Günlük hayatlarında yeme içme alışkanlığı konusunda zorluk çeken Çölyak hastaları için harekete geçen Esenyurt Belediyesi, ilçede bu hastalığı taşıyan bireylerle birlikte glutensiz beslenme şekline uygun yiyecekler pişirdi.

Hayatlarını glutensiz beslenerek geçirmek zorunda olan Çölyak hastalarını unutmayan Esenyurt Belediyesi, İstanbul Avrupa Yakası Çölyak Derneği ile ortaklaşa bir etkinlik düzenledi. Esenyurt Belediyesi Sürekli Eğitim Merkezi’ndeki aşçılık atölyesinde gerçekleşen etkinlikte bu hastalığı taşıyan bireylerle glutensiz beslenmeye uygun simit, açma, makarna ve tatlı gibi yiyecekler yapıldı. Çölyak hastaları hem sosyalleştiği hem de bilinçlendiği etkinlikte glutensiz beslenme alışkanlığının kazandırılmasının zor olduğunu ve bu gibi etkinliklerin çok büyük fayda sağladığını belirterek, desteklerinden dolayı Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt’a teşekkür etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ