Esenyurt’ta yine aynı manzara; ayakta yolcu taşıyan minibüsçülere ceza | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Esenyurt’ta yine aynı manzara; ayakta yolcu taşıyan minibüsçülere ceza

Esenyurt’ta koronavirüsle mücadele kapsamında getirilen kısıtlamaya rağmen bazı minibüsler ayakta yolcu almaya devam ediyor.

18 Kasım 2020
Esenyurt’ta yine aynı manzara; ayakta yolcu taşıyan minibüsçülere ceza

Esenyurt’ta koronavirüsle mücadele kapsamında getirilen kısıtlamaya rağmen bazı minibüsler ayakta yolcu almaya devam ediyor. Polisler tıklım tıklım olan iki minibüsü tespit ederek sürücülerine ceza kesti.Koronavirüsün yayılmasını önlemek amacıyla, İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelgede minibüslerdeki yolcu sayısına sınırlama getirilmişti. Esenyurt’ta hala bazı minibüs şoförleri yayınlanan genelgeye uymayarak ayakta yolcu almaya devam ediyor. Trafik polisi ekipleri yaptıkları denetimlerde ayakta yolcu taşıyan 2 minibüsü belirledi. Tıklım tıklım olan minibüslerde ayakta seyahat eden yolcular indirilirken, minibüs şoförlerine de 3 bin 180 lira para cezası kesildi. Ekipler yolculara da önlemlere uyulması konusunda uyarılarda bulundu.
“POLİSİ GÖRÜNCE HABERLEŞİYORLAR”
Dolu olan minibüsten inen bir yolcu, “Bindiğimde zaten yolcu vardı ama herkes ayakta değildi böyle. İşten çıkış saatleri mecbur ama sık sık minibüs gelse bu durumda olmayacak millet. Minibüs şoförleri de polisi görünce birbirini uyarıyor almıyorlar yolcuları. Haberleşiyorlar. ” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ