Esenyurt’ta site yöneticisiyle kiracının kavga etti | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Esenyurt’ta site yöneticisiyle kiracının kavga etti

ESENYURT'ta çöp yüzünden aralarında sorun olduğu öne sürülen site yöneticisi ile kiracı saç saça kavga etti. O...

09 Kasım 2022 88 okunma
Esenyurt’ta site yöneticisiyle kiracının kavga etti

ESENYURT’ta çöp yüzünden aralarında sorun olduğu öne sürülen site yöneticisi ile kiracı saç saça kavga etti. O anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Piri Reis Mahallesi’nde bulunan sitede iddiaya göre kiracı Elif P. ile site yöneticisi Saynur C. arasında çöp cezası meselesinden dolayı tartışma yaşandı. Geçen pazartesi günü giriş kartı çıkarmak için site yönetimine giden Elif P. ile yönetici Saynur C. karşılaştı. İkili burada birbirlerine saldırdı. Kavgayı site görevlisi Engin G. ayırdı. Kavga sonrası iki taraf da birbirinden şikayetçi oldu. Kavga anları güvenlik kamerasına yansıdı.
Kiracı Elif C., “6 ay önce çöp cezası yazmasıyla başladı. Bu cezaları kabul etmeyince ev sahiplerini arayıp, evde fuhuş yapıldığı iddiasında bulundu. Ona da itibar etmeyince ev sahipleri, evde uyuşturucu olduğu iddiasında bulundu. Çöp cezası tebligatı almak için ofise indiğim zaman, darbedildim. Bununla ilgili şikâyette bulundum. “dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ