Esenyurt’ta 4. katta başlayan yangın üst kata sıçradı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Esenyurt’ta 4. katta başlayan yangın üst kata sıçradı

Baran AKKAYA/İSTANBUL, (DHA)-ESENYURT'ta beş katlı binanın 4. katında başlayan yangın kısa sürede büyüyerek 5. kata da sıçradı....

03 Ağustos 2023
Esenyurt’ta 4. katta başlayan yangın üst kata sıçradı

Baran AKKAYA/İSTANBUL, (DHA)-ESENYURT’ta beş katlı binanın 4. katında başlayan yangın kısa sürede büyüyerek 5. kata da sıçradı. Yangın itfaiye ekipleri tarafından kısa sürede söndürüldü.

Yangın, 15.30 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle, Mehterçeşme Mahallesi, 1818. sokakta çıktı. 5 katlı binanın 4. katından alevlerin yükseldiğini gören vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda, itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 4. katta başlayan yangın pencerelerinin alev alması nedeniyle 5. kata sıçradı. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle yangın kısa sürede söndürüldü. Yangında ölen ya da yaralanan olmazken, yangının çıkış nedeni yapılacak olan incelemelerin ardından belirlenecek. (DHA)

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ