Esenyurt Belediyesi Dünya Laborantlar Günü ve Veteriner Hekimler Günü’nü kutladı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Esenyurt Belediyesi Dünya Laborantlar Günü ve Veteriner Hekimler Günü’nü kutladı

Esenyurt Belediyesi, Dünya Laborantlar Günü ve Veteriner Hekimler Günü nedeniyle ilçedeki laborant ve veteriner hekimleri ziyaret ederek...

29 Nisan 2023
Esenyurt Belediyesi Dünya Laborantlar Günü ve Veteriner Hekimler Günü’nü kutladı

Esenyurt Belediyesi, Dünya Laborantlar Günü ve Veteriner Hekimler Günü nedeniyle ilçedeki laborant ve veteriner hekimleri ziyaret ederek günlerini kutladı.

 

Esenyurt Belediyesi, Dünya Laborantlar Günü ve Veteriner Hekimler Günü’nü unutmadı. Laborantları ve veteriner hekimleri iş yerinde ziyaret eden ekipler, hem günlerini kutladı hem de onlar için hazırlanan hediyeleri verdi. Ekipler, emekçiler ile sohbet ederek sağlık dalında çalışan emekçilerin büyük emekler sarf ettiğini ve verdikleri çabaların paha biçilemez olduğunu ifade etti. Laborantlar ve veterinerler de bu anlamlı ziyaret için Esenyurt Belediyesine teşekkür etti.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ