ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI KEMAL DENİZ BOZKURT İFTAR SOFRASINDA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI KEMAL DENİZ BOZKURT İFTAR SOFRASINDA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz...

15 Nisan 2023 193 okunma
ESENYURT BELEDİYE BAŞKANI KEMAL DENİZ BOZKURT İFTAR SOFRASINDA VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi. İlçenin her gün bir mahallesinde düzenlenen ve çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar programında dualar edilerek, hep birlikte oruçlar açıldı.
Ramazan ayının bereketini aynı sofrada paylaşan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Zafer Mahallesi Fehime Özyurt Camii önünde kurulan iftar sofrasında vatandaşlarla bir araya geldi. Esenyurt’un her gün bir mahallesinde düzenlenen ve çok sayıda vatandaşın katıldığı iftar programında dualar edilerek hep birlikte oruçlar açıldı.
Vatandaşlarla aynı iftar sofrasında buluşmaktan mutlu olduğunu belirten Başkan Bozkurt, “Allah oruçlarımızı kabul etsin. Buraya geldiğiniz için çok teşekkür ediyorum. Allah hiç kimseyi çocuklarının karşısına boynu bükük göndermesin. Birliğimiz, beraberliğimiz daim olsun inşallah. İyi ki geldiniz, sefalar getirdiniz. Hep birlikte güzelliklere” şeklinde konuştu.
Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ