ÇOCUK ŞENLİĞİNDE “SAMİDA”SAHNE ALDI | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

ÇOCUK ŞENLİĞİNDE “SAMİDA”SAHNE ALDI

Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi açılışı kapsamında düzenlenen “Çocuk Şenliği” ikinci gününde de renkli...

09 Ekim 2023
ÇOCUK ŞENLİĞİNDE “SAMİDA”SAHNE ALDI

Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi açılışı kapsamında düzenlenen “Çocuk Şenliği” ikinci gününde de renkli görüntülere sahne oldu. Şenlikte çocuklar gün boyunca kendileri için hazırlanan alanlarda doyasıya eğlenirken, gün sonunda ise Gürcü müziğinde geleneksel olarak var olan polifonik şarkı söyleme üslubunu yaşatan “Samida” gurubu müzikseverlere unutulamaz bir gece yaşattı.

 

Beylikdüzü Belediyesi’nin İstanbul Büyükşehir Belediyesi iş birliğiyle ilçeye kazandırdığı Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi’nin açılışı kapsamında düzenlenen “Çocuk Şenliği” tüm hızıyla devam ediyor. Şenliğin ikinci gününde gün boyunca kendileri için özel olarak hazırlanan alanlarda doyasıya eğlenen çocuklar, bir yandan da öğretici ve eğlenceli atölyelere katılarak macera parkurlarında kıyasıya yarıştı. Gün sonunda ise saatler 19.30’u gösterdiğinde kültür merkezi içerisinde bulunan Rasim Öztekin Sahnesi’nde “Samida” grubu, sahne aldı.

 

 

 

Foto altı 1: 07-10 Ekim tarihleri arasında Beylikdüzü Fatih Sultan Mehmet Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleşen Çocuk Şenliği, ikinci gününde de renkli görüntülere sahne oldu.

 

 

Foto altı 2: Çocuklar bir yandan öğretici ve eğlenceli atölyelere katılırken bir yandan da macera parkurlarında kıyasıya yarıştı.

 

 

Foto altı 3: Çocuklar, festival alanında kendileri için hazırlanan oyunları oynayarak eğlenceli vakit geçirdi.

 

 

Foto altı 4: Günün sonunda ise “Samida” gurubu ise kültür merkezi içerisinde bulunan Rasim Öztekin Sahnesi’nde en sevilen şarkılarını Beylikdüzü için seslendirdi.

 

 

 

Foto altı 5: 2016 yılında Damla, Yudum ve Tamara Şahin kardeşler tarafından kurulan ve Gürcü dilinde 3 kız kardeş anlamına gelen “Samida” gurubu dinleyicilere birçok yöreye ait eserle unutulamaz bir gece yaşattı.

 

 

Foto altı 6: Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği “Çocuk Şenliği” 10 Ekim Salı günü sona erecek.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ