Cevdet Eroğlu’ndan Sağlıkçılara Büyük Hediye | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Cevdet Eroğlu’ndan Sağlıkçılara Büyük Hediye

Büyükçekmece'nin hayırsever iş adamlarından Cevdet Eroğlu ve  İskender Fındık'ın yapımını üstlendiği Anaokulu Mimarsinan Devlet Hastanesinde önceki gün...

07 Ekim 2022 92 okunma
Cevdet Eroğlu’ndan Sağlıkçılara Büyük Hediye

Büyükçekmece’nin hayırsever iş adamlarından Cevdet Eroğlu ve  İskender Fındık’ın yapımını üstlendiği Anaokulu Mimarsinan Devlet Hastanesinde önceki gün törenle hizmete girdi.Açılışa katılan Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna Sağlıkçıların Pandemideki fedakarlıklarından bahsederek bu ana okulunun Mimar Sinan Devlet Hastanesinde açılmasını oldukça önemsediğini vurguladı. Eğitime yapılan yatırımların cami yapımı kadar hayır ve hasenata  açık bir kapı olarak gördüğünü  vurgulayan Büyükçekmece’nin son zamanlarda yıldızı parlayan iş adamlarından Cevdet Eroğlu ” Allah bana verdiği müddetçe bende okul kreş cami gibi kalıcı eserler yapmaya imkanım ölçüsünde kararlıyım” dedi.

Anaokulunun ne kadara mal olduğu konusunda sorularımızı yanıtsız bırakan Cevdet Eroğlu’nun plaketini Büyükçekmece Kaymakamı Ali İkram Tuna verirken törene Büyükçekmece Milli Eğitim Müdürü Hasan Uygun ve İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü yetkilileri de katıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ