Cevdet Eroğlu: Artık Kentsel Dönüşüm Projesi Yapmayacağız… | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Cevdet Eroğlu: Artık Kentsel Dönüşüm Projesi Yapmayacağız…

Cemre İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Eroğlu  bugüne kadar kentsel dönüşümde çok ciddi projelere imza atarak yüzlerce...

02 Mayıs 2023
Cevdet Eroğlu:  Artık Kentsel Dönüşüm Projesi Yapmayacağız…

Cemre İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Eroğlu  bugüne kadar kentsel dönüşümde çok ciddi projelere imza atarak yüzlerce vatandaşı zamanında önce ve eksiksiz  konut sahibi yaptığını belirtti.

Önceki gün kamuoyuna bir açıklamada bulunan Cevdet Eroğlu, Cemre inşaat olarak bundan sonra kentsel dönüşüm projesi üstlenmeyeceklerini ifade etti. Eroğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi:

” Değerli Büyükçekmece’li vatandaşlarımız;

Şu aşamaya kadar ciddi kentsel dönüşüm projelerine imza attık. Hep zamanından önce ve eksiksiz yüzlerce konut teslim ettik. Yine yakın tarihte ayrı ayrı projelerimizden oluşan toplamda 244 bağımsız bölümün teslimini yapacağız. Bugün itibari ile; şirketlerimiz adına aldığımız karar nezdinde hali hazırda görüşmelerini yaptığımız parseller ve resmi işlemlerini başlattığımız kat malikleri dışında,artık kentsel dönüşüm projesi almama kararı aldık. Kat malikleri ile ,anlaşmanın bir hayli zaman alması, bireysel isteklerden yorulmamız, imar planlarının kurtarmaması ve bu nedenle ekonomik şartların sağlanmasının zor olması (üste para istenmesi)sebebi ile bu durum oluşmuştur.

Bugüne kadar  göstermiş olduğunuz ilgi ve güveniniz için ayrı ayrı teşekkür eder,Saygılar sunarım.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ