Çamlıca Kulesi’nin dış cephesinde hasar oluştu | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Çamlıca Kulesi’nin dış cephesinde hasar oluştu

Çamlıca Kulesi’nin dış cephesinde, bakım sonrasında vinçten parçaların düşmesi sonucu hasar meydana geldi. Çamlıca Kulesi'nin dış cephesinde,...

06 Kasım 2022 12 okunma
Çamlıca Kulesi’nin dış cephesinde hasar oluştu

Çamlıca Kulesi’nin dış cephesinde, bakım sonrasında vinçten parçaların düşmesi sonucu hasar meydana geldi.

Çamlıca Kulesi’nin dış cephesinde, bakım sonrasında vinçten parçaların düşmesi sonucu hasar meydana geldi.

Olayla ilgili kulenin internet sitesinden yapılan açıklamada, “6 Kasım Pazar gecesi Çamlıca Kulesi dış cephesinde yapılan rutin bakım sonrasında, cephe vincinden parçalar düşmüş ve dış cephede hasar meydana gelmiştir. Tüm operasyonlarımız yoğun güvenlik önlemleri altında yapıldığı için maddi hasar dışında başka bir olumsuzluk yaşanmamıştır. Radyo ve TV yayıncılığı teknik altyapı hizmetimiz olağan şekilde devam etmektedir. Dış cephede oluşan yüzeysel hasar en kısa sürede giderilene kadar Çamlıca Kulesi ziyaretçi kabul edemeyecektir. Anlayışınız için teşekkür ederiz” denildi.

Hasarın boyutu gün ağarınca ortaya çıktı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ