cama çıkan çocuk korkuttu | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

cama çıkan çocuk korkuttu

Küçükçekmece’de, annesi uyurken 6’ncı katta cama çıkan 4 yaşındaki çocuk yürekleri ağza getirdi. Küçükçekmece'de, annesi uyurken 6'ncı...

22 Eylül 2022 1.036 okunma
cama çıkan çocuk korkuttu

Küçükçekmece’de, annesi uyurken 6’ncı katta cama çıkan 4 yaşındaki çocuk yürekleri ağza getirdi.

Küçükçekmece’de, annesi uyurken 6’ncı katta cama çıkan 4 yaşındaki çocuk yürekleri ağza getirdi. Sokaktan geçen kadınları bağrışmaları sonucunda, komşular tarafından uyandırılan anne çocuğu düşmeden aldı.

Olay, saat 12.30 sıralarında Küçükçekmece İnönü Mahallesinde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 4 yaşındaki erkek çocuk annesi uyuduğu sırada binanın altıncı katındaki evinin camına çıktı. O sırada çocuklarını okula getiren annelerin çocuğun camı açıp kapattığını fark edince engellemeye çalıştı. Ancak çocuk cama çıkmaya devam etti ve sarkmaya başladı. Bunun üzerine kadınlar, bağırmaya başladı. Bağrışmalar sonucunda alt katta oturan kadınlar, kapıyı çalarak kadını uyandırdı. Uyanan kadın 4 yaşındaki çocuğu düşmeden camdan aldı.

Çocuğun camdan sarktığını anlatan görgü tanığı Vildan Özcan, isimli kadın, “Çocuk 6’ncı katta camı açtı, devamlı içeri giriyor, çıkıyor, açıp kapatıyor. Burada veliler vardı, çocuğa içeri gir diye tepki gösterdiler. Çocuk açıp kapattı, bir ara kendini aşağıya doğru sarkıttı. Daha sonra alt kattaki bir kadına söylediler, gidin söyleyen çocuk aşağıya düşecek diye. Sonra annesi çocuğu alıp camı kapattı. Allah’a şükür bir şey olmadı. Eğer haber vermeselerdi çocuk belki düşecekti” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ