Büyükçekmece’nin maskotunu tır ezdi… | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Büyükçekmece’nin maskotunu tır ezdi…

  Büyükçekmece de yediden yetmişe kendisini tanıyan herkesin sevdiği Fatih Aslan, Muratçeşme mevkiinde bisikleti ile seyir halinde...

16 Ağustos 2022 72 okunma
Büyükçekmece’nin maskotunu tır ezdi…

  Büyükçekmece de yediden yetmişe kendisini tanıyan herkesin sevdiği Fatih Aslan, Muratçeşme mevkiinde bisikleti ile seyir halinde iken yoldan geçen bir tır’ın altında kalarak ezildi. Edinilen bilgiye göre, Büyükçekmece İsmetpaşa Caddesi’nde akşam saatlerinde bisikletiyle caddede seyir halinde olan 11 yaşındaki Fatih Aslan  çimento yüklü tır’ın altında kaldı. Bacağı kopan Fatih önce Mimarsinan Hastanesine ardından da Çam Sakura Şehir Hastanesine sevk edildi. Doktorlardan ve yakınlarından edindiğimiz bilgiye göre Fatih’i hemen ameliyata alan doktorlar durumunun kritik olduğunu bildirdiler. Öte yandan sürücü C.G. ise olay yerinde ifadesi alınmak üzere polis tarafından gözaltına alındı. Polis ekiplerinin olayla ilgili çalışmaları sürdüğü iletildi.

NABIZ  Gazetesi olarak Büyükçekmece halkının maskotu Fatih Aslan’a Allahtan şifa ailesine de  sabır diliyoruz

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ