Yusuf Tuna : Büyükçekmece Belediyemiz Büyük İş Yapmıştır | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Yusuf Tuna : Büyükçekmece Belediyemiz Büyük İş Yapmıştır

          Büyükçekmece Belediyesi tarafından istihdama yönelik hayata geçirilen ‘İşveren – İşgören Buluşması’ eleman arayan...

04 Kasım 2022 326 okunma
Yusuf Tuna : Büyükçekmece Belediyemiz Büyük İş Yapmıştır

 

 

 

 

 

Büyükçekmece Belediyesi tarafından istihdama yönelik hayata geçirilen ‘İşveren – İşgören Buluşması’ eleman arayan firmaların yetkilileri ile iş arayanları 7’nci kez buluşturdu.

Büyükçekmece Belediyesi iş arayanlar ile eleman arayan işletmeleri bir araya getirdi. Kent Meydanı’nda kurulan standlarda eleman arayan 55 firmanın insan kaynakları yetkilileri ile bin 500 işsiz bir araya geldi.

Büyükçekmece Belediyesi bünyesinde kurulan istihdam merkezine başvuru yapan vatandaşların; ilk etapta kariyer planlaması ve yapabileceği işler belirleniyor. Ardından da bölgede faaliyet gösteren işletmeler ve iş arayanlar ile iletişime geçilerek işveren işgören buluşmasına davet ediliyor. Kurulan stantları ziyaret eden iş arayan vatandaşlar pozisyonlarına uygun eleman arayan işletmelerin insan kaynakları yetkilileriyle iletişime geçerek yüz yüze görüşme imkanı buluyor. 2 gün sürecek olan işveren işgören buluşmasının sonunda iş arayan yüzlerce vatandaşın bölgedeki işletmelerde istihdam edilmesi bekleniyor.

Bölgede  en fazla istihdam sağlayan kuruluşlardan olan Kolan Hastanesi Hasta Hizmetleri Müdürü  Yusuf Tuna; “Büyükçekmece Belediyesinin gerçekleştirdiği bu etkinlik sayesinde insanlarımız iş imkanı bulurken iş veren ile iş görenin  böyle bir  atmosferde görüşmesi  her iki taraf içinde olumlu sonuçlar sağlıyor. Gerek halkımız gerekse iş verenler adına bu imkanı sağlayanlara teşekkür ederim” dedi

 

 

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ