Büyükçekmece Kordonboyu Projesi’nde sona gelindi | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Büyükçekmece Kordonboyu Projesi’nde sona gelindi

Büyükçekmece Belediye Meclisi, Eylül ayı ikinci toplantısını Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün başkanlığında gerçekleştirdi. Meclis toplantısında açıklama...

07 Eylül 2022 89 okunma
Büyükçekmece Kordonboyu Projesi’nde sona gelindi

Büyükçekmece Belediye Meclisi, Eylül ayı ikinci toplantısını Belediye Başkanı Dr. Hasan Akgün başkanlığında gerçekleştirdi. Meclis toplantısında açıklama yapan Akgün, Büyükçekmece Kordonboyu Düzenleme Projesi’nde 1.Etapın tamamlandığını, açılış töreninin 16 Eylül Cuma Günü saat 17.30’da yapılacağını açıkladı.

Mecliste, birinci oturumda komisyonlara havale eden 6 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı.

“İSTANBUL’UN EN GÜZEL CAZİBE MERKEZLERİNDEN BİRİ OLDU”

Başkan Akgün meclis konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu ve halkımızın katılımıyla yeniden düzenlenen sahilimizin birinci etabı 16 Eylül de açılacaktır. O keyfi birlikte yaşamak üzere tüm Büyükçekmece ailemizi Büyükçekmece Kordonboyu 1.Etap açılış törenine davet ediyorum. Bütün zamanlar içerisinde Büyükşehir’e bağlı olduğumuzdan bu yana bir tek çivinin çakılmadığı, bir tek ağacın dikilmediği Büyükçekmece Kordonboyu, İstanbul halkının 1989’dan bu yana cazibe merkezi olmuştur. Şimdi Büyükşehir’in dokunuşuyla çok daha estetik hale getirilen Kordonboyu İstanbul’un en önemli, en güzel cazibe merkezlerinden biri oldu. Emeği geçen herkese başta Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Ekrem İmamoğlu’na, Büyükşehir ekibinin tamamına, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Arif Gürkan Alpay’a, İSKİ; Altyapı, Fen İşleri, Park Bahçe ekibine çok teşekkür ediyorum. Büyükçekmece ailemiz adına teşekkür ediyorum.  İstanbul halkı adına teşekkür ediyorum. Projenin 2. etabı Gürpınar’a doğru Beylikdüzü sınırlarını da kapsayacak şekilde devam edecek. Projenin tamamlanmasının ardından her yıl 5- 6 ay boyunca inanılmaz bir nüfusla karşı karşıya kalacağız. Bu hem avantaj hem dezavantaj. Ne olursa olsun halkımız bugüne kadar keyifle gezdiği sahilimizde bundan sonraki süreç içerisinde çok daha keyifle yararlanabilecektir. Halkımıza düşen görev burayı korumaktır.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ