Beylikdüzü’nde minibüsteki telefonu sahipleri varken çaldı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Beylikdüzü’nde minibüsteki telefonu sahipleri varken çaldı

BEYLİKDÜZÜ'nde, Yeter Erdoğan'ın, eşiyle alışveriş yapmak için geldikleri AVM'nin önüne park ettikleri minibüsten cep telefonu çalındı. Hırsızın...

29 Ekim 2022 91 okunma
Beylikdüzü’nde minibüsteki telefonu sahipleri varken çaldı

BEYLİKDÜZÜ’nde, Yeter Erdoğan’ın, eşiyle alışveriş yapmak için geldikleri AVM’nin önüne park ettikleri minibüsten cep telefonu çalındı. Hırsızın bir anlık dalgınlıklarından faydalanarak kapıyı açıp minibüsten telefonu çaldığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Olay, geçen pazar günü Kavaklı Mahallesi’nde yaşandı. Yeter Erdoğan ile eşi, alışveriş yapmak için geldikleri AVM’nin önüne minibüsü park etti. İndikleri sırada bir anlık dalgınlıklarından faydalanan hırsız, kapısını açtığı minibüsün ön tarafındaki cep telefonunu çalarak uzaklaştı. Eve gittikten sonra cep telefonunun olmadığını fark eden Yeter Erdoğan, AVM’nin güvenlik kamera kayıtlarını inceledi. Hırsızlık anının kamera görüntülerine yansıdığını görüldü. Görüntülerde, indikleri sırada bir kişinin hızla gelip kapıyı açarak minibüsten telefonu çaldığı yer alıyor.

“RAHATÇA ARABAMDAN ALMIŞ”
Telefonu çalınan Yeter Erdoğan, “Minibüs ile kızımdan geliyordum, bir AVM’nin önünde durdum. Alışveriş yapacaktık. Telefonu koltuğun üstüne unutmuşum. Kapısı kapalıydı. Ben aracın direksiyon tarafında duruyordum, eşime bakıyordum o anda. Kapı açılır gibi hissettim ama kimseyi görmedim. Baktığımda telefonum alınmıştı. Eve gittim kızım aradı telefonumu, kapalıydı. Sonra alışveriş yaptığım kameralara baktım. Hırsızın telefonumu araçtan aldığını gördüm. Rahatça aracımda almış, yanımdan da geçip gitmiş.” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ