BEYLİKDÜZÜ’NDE KOORDİNASYON İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUYOR | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

BEYLİKDÜZÜ’NDE KOORDİNASYON İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUYOR

  Beylikdüzü Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısı’nın 2.birleşimi Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık başkanlığında gerçekleşti. Başkan Çalık,...

09 Mart 2023
BEYLİKDÜZÜ’NDE KOORDİNASYON İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ KURULUYOR

 

Beylikdüzü Belediyesi Mart ayı Meclis Toplantısı’nın 2.birleşimi Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık başkanlığında gerçekleşti. Başkan Çalık, Belediye’nin afet öncesi, afet anı ve afet sonrasında yapılacak çalışmalarını kapsamlı bir sunumla kamuoyuyla paylaştı. Dirençli bir kent oluşturulması için gerekli tüm çalışmaların hızlıca yapılacağının altını çizen Çalık, “Doğa olaylarının bir afete dönüşmemesi için risk ve kriz süreçlerinde koordinasyonu ve birimler arası eşgüdümü sağlayacak Koordinasyon İşleri Müdürlüğümüzü kuruyoruz. Bu müdürlüğün tek görevi kentimizin afetlere yönelik hazır olmasını, yani kentsel dayanıklılığı sağlamak” diye konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
1 ADET YORUM YAPILDI
Mevlüt Pelit 10 Mart 2023 / 21:19 Yanıtla

Sokağın nabzı ,nabız gazetesinde,bölgemizden haberdar olun…

İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ