BEYLİKDÜZÜ’NDE KIŞ | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

BEYLİKDÜZÜ’NDE KIŞ

Hayvan dostu kent vizyonuyla patili dostların daima yanında olan Beylikdüzü Belediyesi, ilçede yaşayan hayvanların zorlu kış koşullarından...

19 Aralık 2020 123 okunma
BEYLİKDÜZÜ’NDE KIŞ

Hayvan dostu kent vizyonuyla patili dostların daima yanında olan Beylikdüzü Belediyesi, ilçede yaşayan hayvanların zorlu kış koşullarından daha az etkilenmesi adına ilçenin dört bir yanına kulübeler yerleştirdi. Olumsuz hava koşullarına uygun olarak tasarlanan yaklaşık 50 adet kulübe, ağırlıklı olarak yerleşim yerlerine uzak, sokak hayvanlarının gruplar halinde yaşadığı, beslenme odakları oluşturduğumuz noktalara konumlandırıldı. Yıl boyunca devam eden besleme çalışmalarına pandemi döneminde daha da ağırlık verildiğini dile getiren Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, “Vatandaşlar bu dönemde dışarı çıkamadığı için besleme işlemlerini de yapamadılar, pandeminin etkileri, bu konuda hayvanları da olumsuz etkiledi.” ifadelerini kullandı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ