Beylikdüzü’nde camiden mikrofon çaldılar | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Beylikdüzü’nde camiden mikrofon çaldılar

Beylikdüzü’nde 2 kişi, camiden güpegündüz mikrofonları çalarak kayıplara karıştı. Beylikdüzü'nde 2 kişi, camiden güpegündüz mikrofonları çalarak kayıplara...

08 Mart 2023 65 okunma
Beylikdüzü’nde camiden mikrofon çaldılar

Beylikdüzü’nde 2 kişi, camiden güpegündüz mikrofonları çalarak kayıplara karıştı.

Beylikdüzü’nde 2 kişi, camiden güpegündüz mikrofonları çalarak kayıplara karıştı. Hırsızlık anı saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, dün öğle saatlerinde Beylikdüzü Gürpınar Mahallesi’ndeki Hz. Hamza Camii’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, kimliği belirsiz 2 şahıs, camide kimse olmadığı sırada içeri girdi. Etrafı kontrol ettikten sonra hırsızlar, mihrap ve kürsüdeki mikrofonları yerinden çıkararak aldı. Daha sonra müezzin mahfiline giderek oradaki hoparlöre bağlı mikrofonu da alan şahıslar, camiden çıkarak uzaklaştı. Olay sonrası ihbar üzerine camiye polis ekipleri sevk edilirken, konu ile ilgili çalışma başlatıldı. Hırsızlık anı ise caminin güvenlik kamerasıyla anbean kaydedildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ