BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NİN HİZMETİ ABD’DE ÖRNEK GÖSTERİLDİ | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NİN HİZMETİ ABD’DE ÖRNEK GÖSTERİLDİ

Beylikdüzü Belediyesi’nin ‘Esri Türkiye’ adlı yazılım şirketinin teknolojik alt yapısından ve Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS)’nin gücünden faydalanarak...

13 Şubat 2021 189 okunma
BEYLİKDÜZÜ BELEDİYESİ’NİN HİZMETİ ABD’DE ÖRNEK GÖSTERİLDİ

Beylikdüzü Belediyesi’nin ‘Esri Türkiye’ adlı yazılım şirketinin teknolojik alt yapısından ve Coğrafi Bilgi Sistemleri (CBS)’nin gücünden faydalanarak geliştirdiği ‘Karar Destek Sistemi’ dünyanın en büyük CBS firması ESRİ tarafından ABD’ye örnek vaka hikâyesi olarak Sağlık ve Toplum hizmetleri başlığı altında yayınlandı. Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık’ın mesajının da İngilizce olarak yayımlandığı haberde 13.05.2020 tarihinde yayımlanan “Beylikdüzü’nde Kovid19’la Mücadelede Mekânsal Veri Devrede” başlıklı haber referans alındı.

 

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ