BAŞKAN BOZKURT SÖMESTİR ŞENLİĞİ’NDE MİNİKLERİ YALNIZ BIRAKMADI | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

BAŞKAN BOZKURT SÖMESTİR ŞENLİĞİ’NDE MİNİKLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Esenyurt Belediyesi’nin yarıyıl tatili için düzenlediği Sömestir Şenliği’nde, dönemin yorgunluğunu atan miniklerle bir araya gelen Esenyurt Belediye...

27 Ocak 2024 52 okunma
BAŞKAN BOZKURT SÖMESTİR ŞENLİĞİ’NDE MİNİKLERİ YALNIZ BIRAKMADI

Esenyurt Belediyesi’nin yarıyıl tatili için düzenlediği Sömestir Şenliği’nde, dönemin yorgunluğunu atan miniklerle bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, etkinliği öğrencilerle birlikte izledi.

Esenyurt Belediyesi’nin yarıyıl tatiline giren öğrenciler için hazırladığı şenlikler tüm hızıyla devam ediyor. Tiyatro oyunlarından kukla gösterilerine kadar onlarca etkinlik dönem yorgunluğunu atmak isteyen minklerle buluşuyor. Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinlikte Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt miniklerle birlikte programı izledi. Programın ardından çocuklara hediyeler veren Başkan Bozkurt, çocukların umudun kaynağı olduğunu, onların geleceği için var gücü ile çalışacağını ifade etti. Sihirbaz, jonglör, ateşbaz ve kukla gösterileri minikler tarafından büyük beğeni toplarken, ailelerin de çocuklar kadar eğlenmesi dikkatlerden kaçmadı.

 

‘Asla mutsuz ve umutsuz olmayın’

Program başlamadan önce kısa bir konuşma yapan Başkan Bozkurt; çocukların bu ülkenin geleceği olduğunu bir kez daha vurguladı. Başkan Bozkurt konuşmasında; “Asla kötüyü örnek almayın. Siz çok değerlisiniz, çok kıymetlisiniz ve sizi çok güzel bir gelecek bekliyor. Bunun için yapmanız gereken annenizi babanızı dinlemek, akıllı olmak, arkadaşlarınızla iyi geçinmek. Benim de sizi sevdiğimi hiçbir zaman unutmayın. Bundan sonraki süreçlerde de sizin mutlu olmanız için, ülkemizin birlik ve beraberliğinin güçlenmesi için, gelecekte güzel şeyler yapmanız için elimizden gelen her şeyi yapacağız. Asla ve asla mutsuz ve umutsuz olmayın. Bugün sizinle olmaktan çok mutluyum. Sizi çok seviyorum” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ