Başkan Bozkurt dernek başkanlarıyla iftar sofrasında buluştu | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Başkan Bozkurt dernek başkanlarıyla iftar sofrasında buluştu

Dernek başkanları ve site yöneticileriyle iftar sofrasında bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Coğrafyamızın...

18 Mart 2024 5 okunma
Başkan Bozkurt dernek başkanlarıyla iftar sofrasında buluştu

Dernek başkanları ve site yöneticileriyle iftar sofrasında bir araya gelen Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “Coğrafyamızın en önemli aylarından birindeyiz. Ramazan, birlik beraberlik içinde birbirimize destek olduğumuz hem ibadet ayı hem de kültürel olarak birçok insanın aynı sofrada birlikte olduğu bir aydır” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Ramazan ayının altıncı gününde orucunu dernek başkanları ve site yöneticileriyle birlikte açtı. Esenyurt Kültür Merkezi’nde gerçekleşen iftar programına, Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur’un yanı sıra meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Semazen gösterisi ile başlayan programda ilahiler okundu, dualar edilerek oruçlar açıldı.

“Hiçbir rant işine girmedim”

Beş yıllık görev süresinde kendisine verilen desteklerden dolayı katılımcılara teşekkür eden Başkan Bozkurt şöyle konuştu: “Coğrafyamızın en önemli aylarından birindeyiz. Birlik beraberlik içinde birbirimize destek olduğumuz hem ibadet ayı hem de kültürel olarak birçok insanın aynı sofrada birlikte olduğu bir ay. Beş yıl önce belediye başkanı seçildim. Bana destek verdiniz. Bütün siyasi partilerin temsilcilerinden oy aldım. Öyle seçildim. Esenyurt’un Evladı olarak hiçbir rant işine girmedim. Yönetilmesi neredeyse imkânsız bir belediye aldım. Bugüne kadar getirdim.  Elbette eksikliklerimiz oldu. Bu süre boyunca beni denetlediniz, eleştirdiniz, sahip çıktınız. Hepinize çok ama çok teşekkür ediyorum. Bundan sonra yönetilmesi çok kolay, kim seçilirse seçilsin benim başladığım yerden çok kolay bir şekilde yönetecek. Bitirmek için de onur duyacağım birçok projem vardı ama maalesef partimiz başka gerekçelerden dolayı adaylaştırmadı beni. Bugüne kadar göstermiş olduğunuz destekler için teşekkür ederim.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ