BAŞKAN BOZKURT: BİR ARADA DURMAK BİZİ AYDINLIK YARINLARA TAŞIYACAK | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

BAŞKAN BOZKURT: BİR ARADA DURMAK BİZİ AYDINLIK YARINLARA TAŞIYACAK

Saadet Partisi Esenyurt İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar programında konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “İnanıyorum ki...

11 Nisan 2023 157 okunma
BAŞKAN BOZKURT: BİR ARADA DURMAK BİZİ AYDINLIK YARINLARA TAŞIYACAK

Saadet Partisi Esenyurt İlçe Teşkilatının düzenlediği iftar programında konuşan Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, “İnanıyorum ki bir arada durmak bizi aydınlık yarınlara taşıyacak. Ortak iradeyi koyduğumuzda ve bu ülkeye layık davrandığımızda hiçbir sorunla karşılaşmayacağımıza inanıyorum. ” dedi.

Esenyurt Belediye Başkanı Kemal Deniz Bozkurt, Saadet Partisi Esenyurt ilçe teşkilatının düzenlediği iftar programına katıldı. Esenyurt Kültür Merkezi’nde düzenlenen programında Kur’an- Kerim okundu, ilahiler söylendi, dualar edilerek oruçlar açıldı. Programa Başkan Bozkurt’un yanı sıra, Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, CHP Esenyurt İlçe Başkanı Hüseyin Ergin, Saadet Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Ender Esiner, Deva Partisi İlçe Başkanı Mehmet İnan, Demokrat Parti İlçe Başkanı Ali Atmaca, İyi Parti siyasi parti temsilcileri, Gelecek Partisi siyasi parti temsilcileri, Esenyurt Kent Konseyi Başkanı Mehmet Hanifi Kaya, Esenyurt İl Dernekler Birliği Başkanı Orhan Onur, Esenyurt Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Kuzgun, Esenyurt Muharip Gaziler Derneği Başkanı İsmail Kalaycıoğlu, muhtarlar ve STK temsilcileri katıldı.

“Hayırlara vesile işler için buluşmak üzere”

Katıldığı iftar programından duyduğu mutluluğu belirterek birlik ve beraberlik mesajı veren Başkan Bozkurt şöyle konuştu, “Allah tuttuğumuz oruçları kabul etsin. Umuyorum ki bu ayın yüzü suyu hürmetine ne yaptığımızı, niye yaptığımızı düşünürüz ve önümüzdeki sürecin hayırlara vesile olabilmesi için bu ülkenin birliği, beraberliği, dirliği için ortak irade koyarız. Zira birtakım sorunlar yaşıyoruz, bu sorunların çözümünün de tek adresi bizim yapmaya çalıştığımız gibi bir arada durmak. İnanıyorum ki bir arada durmak bizi aydınlık yarınlara taşıyacaktır. Dünyanın en güzel ülkesinde yaşıyoruz. Bu ülkeye layık davrandığımız sürece de hiçbir sorunla karşılaşmayacağız diye düşünüyorum. Aydınlık yarınlarda, hayırlara vesile işler için buluşmak üzere.”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ