Babylon Town Antalya Lüks Otel | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Babylon Town Antalya Lüks Otel

En güzel otel babylontown ile lüks otel keyfi sizinle, villa evler ile bungalow kalitesinde doğa ile iç içe eğlenceli bir tatil.

26 Kasım 2022 104 okunma
Babylon Town Antalya Lüks Otel

Babylon Town Antalya Otel

Antalya Babylon Town Hotel, Türkiye’nin en iyi lüks otellerinden biridir. Harika bir konuma sahiptir ve bir dizi olanak sunar. Odalar ve olanaklar mükemmel ve makul bir fiyata geliyorlar. Babylon’da özel spa küveti ve havuz başı barı bulunmaktadır. Ayrıca konukların kullanması için masa tenisi ve dart masaları vardır. Ayrıca, çeşitli DVD’lerin bulunduğu bir mini kütüphaneye sahiptir.

Babylon Town Hotel, Yazır’da bulunan aile dostu bir oteldir. Açık yüzme havuzu, restoran ve bar bulunmaktadır. Tesis içerisinde WiFi ücretsiz olarak mevcuttur. Otelde 24 saat açık resepsiyon bulunmaktadır. Ayrıca oda servisi ve havaalanı transferleri sunmaktadır. Konuklar, spor salonu ve sauna içeren tesis bünyesindeki fitness salonunu kullanabilirler. Konuklar ayrıca alakart kahvaltının tadını çıkarabilirler.

Antalya bungalow otelleri içinde en iyilerden olan babylontown oteli sizi bambaşka bir tatil keyfini yaşatacak şimdiden rezervasyon yapın fırsatları kaçırmayın.

 

Konumumuz ve Detaylar

Kumköy’de bulunan bu 4 yıldızlı otel, havaalanına kolay erişim imkanı sunar ve Antik Tiyatro ve binicilik alanlarına 5 km uzaklıktadır. Otel, açık yüzme havuzu ve restorana sahiptir ve genelinde ücretsiz Wi-Fi sunmaktadır. Konuklar ayrıca bahçede dinlenebilir ve alakart kahvaltının tadını çıkarabilirler. Bu otelde ayrıca havaalanı transferleri ve 24 saat açık resepsiyon bulunmaktadır. Ayrıca Antalya’da konaklamak için sakin bir yer isteyenler için iyi bir seçimdir.

Konuklar çeşitli konaklama türleri arasından seçim yapabilir. Her daire buzdolabı ve fırın ile donatılmıştır. Ayrıca otelde havuz başı barı ve açık tenis kortu bulunmaktadır. Bölgede ayrıca La Perla ve İstanbul Restaurant Cafe ve Dance Bar dahil olmak üzere çok sayıda yemek seçeneği bulunmaktadır. Yemek seçeneklerine ek olarak, konuklar çeşitli popüler DVD’lerin de keyfini çıkarabilirler. Konuklar ayrıca satranç veya bilardo gibi oyunlar oynayarak zaman geçirebilirler. Daha önce Ağaç evlerde tatil yapmamış kişilerin özellikle denemesini görmesini hizmeti ve samimiyeti yaşamasını isteriz, en iyi olympos Butik Otel sizler için her zaman daha iyisi için var.

Oda Özellikleri

Kumköy’de bulunan bu otel, Antik Tiyatro ve Köprülü binicilik gibi ilgi çekici yerlere yakındır. Tesiste restoran ve bar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya teras, ücretsiz WiFi ve klima bulunmaktadır. Odalar TV ve pantolon presi ile donatılmıştır. Banyolar bornoz ve saç kurutma makinesi ile donatılmıştır.

Odalar geniştir ve bulaşık makinesi, mikrodalga fırın ve buzdolabı içeren mini bir mutfağa sahiptir. Babylon -15’te kalan konuklar masa tenisi, bilardo ve dart oynayabilir. Ayrıca özel spa küvetinde gevşeyebilirler. Gece dışarı çıkmak isteyenler için civarda La Perla ve İstanbul Restaurant Cafe ve Dance Bar dahil olmak üzere birçok restoran bulunmaktadır. Otelde ayrıca aralarından seçim yapabileceğiniz çeşitli DVD’lerin bulunduğu bir mini kütüphane bulunmaktadır.

 

Kumköy semtinde bulunan Babylon Town Hotel, havaalanından kolay bir yürüyüş mesafesindedir. Dört kişiye kadar uyuyabilen odalara sahip olup Kumköy Alışveriş Merkezi’nin yanında yer almaktadır. Antik Tiyatro 5 km, Köprülü binicilik 4,3 km uzaklıktadır. Otel, Taksi otobüs durağına 10 dakikalık yürüme mesafesindedir. Odalar buzdolabı, pantolon ütüsü ve saç kurutma makinesi ile donatılmıştır. Her birinde ayrıca bornoz vardır ve aralarından seçim yapabileceğiniz birçok olanak vardır.

Hızlı rezervasyon için BURAYA TIKLAYIN

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ