Avcılar, Ceza konseriyle coştu | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Avcılar, Ceza konseriyle coştu

Rap müziğin ünlü ismi Ceza, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 98. yılı kutlamaları kapsamında Avcılar'da sahne aldı. Konser...

29 Ekim 2021 107 okunma
Avcılar, Ceza konseriyle coştu

Rap müziğin ünlü ismi Ceza, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 98. yılı kutlamaları kapsamında Avcılar’da sahne aldı. Konser alanının hınca hınç dolduğu etkinlikte sanatçı, sevilen parçalarını seslendirdi.

 

Avcılar Belediyesi, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Ceza konser verdi. İspark Avcılar Meydanı Açık Otoparkı’nda gerçekleşen konser öncesinde, konser alanı sanatçının sevenleriyle doldu taştı. Öte yandan konser alanı girişinde HES kodu sorgulaması yapıldı. Konser öncesi sahneye çıkan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli ise Ceza’ya çiçek ve plaket taktim etti. Sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Ceza, ‘Suspus’, ‘Yerli Plaka’, ‘Fark Var’ gibi sevilen parçalarını hayranlarıyla birlikte seslendirdi.

 

“Cumhuriyeti gelecek kuşaklara taşıyacağız”

 

Konser öncesi konuşan Avcılar Belediye Başkanı Turan Hançerli, “Bu büyük bayramda Avcılar Ceza ile buluşuyor. Tüm Avcılarlılar meydanda cumhuriyetin coşkusuna yaraşır bir şekilde bayramımızı kutlayacağız. Heyecanlıyız çünkü 98 yıldır bizi büyüten Cumhuriyeti gelecek kuşaklara taşıyacağız. Daha da güçlendireceğiz. Bunun heyecanını ve coşkusunu yaşıyoruz” dedi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ