ATM’de unutulan parayı alıp gitti | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

ATM’de unutulan parayı alıp gitti

Bakırköy’de bir şahıs, AVM’de bulunan ATM’de unutulan 5 bin TL’yi telefonla konuşuyormuş gibi yaparak alıp kaçtı. Bakırköy'de...

08 Kasım 2022 33 okunma
ATM’de unutulan parayı alıp gitti

Bakırköy’de bir şahıs, AVM’de bulunan ATM’de unutulan 5 bin TL’yi telefonla konuşuyormuş gibi yaparak alıp kaçtı.

Bakırköy’de bir şahıs, AVM’de bulunan ATM’de unutulan 5 bin TL’yi telefonla konuşuyormuş gibi yaparak alıp kaçtı. Yaşanan o anlar, güvenlik kamerasına yansıdı.

Olay, 16.09.2022 tarihinde Bakırköy Zeytinlik Mahallesi’nde bulunan bir AVM’de meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, bir AVM içerisindeki ATM’den para çeken N.S.B. (40) isimli kadın, parasını unuttu. Parasını unuttuğunu anlamayan kadın ATM’den ayrıldı. Kadından sonra gelen bir adam 5 bin TL’yi alıp, telefonla konuşma numarası yaparak uzaklaştı. İhbar üzerine harekete geçen polis ekipleri, güvenlik kameralarını inceleyerek kadının parasını ATM’de unuttuğunu belirledi. Kimlik bilgileri tespit edilen M.G. (38) isimli şahıs yakalanırken, para ise kadına teslim edildi.

Adli makamlara sevk edilen şahıs serbest bırakıldı.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ