Akçansa’ya çevreci bir belge daha geldi | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Akçansa’ya çevreci bir belge daha geldi

Sektöründe sürdürülebilirlik raporunu ilk yayınlayan şirket olan ve 2030 sürdürülebilirlik yolculuğunu ‘Gelecek için sorumlu çalışma’ prensibiyle açıklayan...

21 Eylül 2022 987 okunma
Akçansa’ya çevreci bir belge daha geldi

Sektöründe sürdürülebilirlik raporunu ilk yayınlayan şirket olan ve 2030 sürdürülebilirlik yolculuğunu ‘Gelecek için sorumlu çalışma’ prensibiyle açıklayan Akçansa çalışmalarını yaşam döngüsü bakış açısıyla sürdürüyor.

 

Şirketin Çanakkale limanından uzun yıllardır yurt dışına ihraç ettiği ASTM C150 Type I/II Portland çimentosu artık The International EPD System tarafından verilen Çevresel Ürün Beyanı (EPD) Belgesi’ne sahip.

 

Konuya ilişkin görüşlerini paylaşan Akçansa Genel Müdürü M. Zeki Kanadıkırık şunları söyledi; “Türkiye’nin lider yapı malzemeleri şirketi olarak sürdürülebilirlik hedeflerimiz kapsamında bulunduğumuz bölgelerde ve Türkiye ekonomisi için değer üretirken, hayata geçirdiğimiz yenilikçi çalışmalar ile tüm paydaşlarımız için olumlu etki yaratmaya odaklanıyoruz. Gelecek yolculuğumuzu buradan tasarlamak en büyük önceliklerimizden biri. Bu kapsamda uzun yıllardır yurt dışına ihraç ettiğimiz ASTM C150 Type I/II çimento ürünümüzün tüm yaşam döngüsü boyunca çevresel etkilerini EPD belgesi ile şeffaf ve karşılaştırılabilir olarak paylaşıyoruz. Artı Yaşam sloganıyla; değer yaratan çalışmalara imza atmayı sürdüreceğiz”

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ