Kadri Cemil Yayla : Gençlerin Avukatı Olacağım. | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Kadri Cemil Yayla : Gençlerin Avukatı Olacağım.

Büyükçekmece'nin sevilen iş adamlarından Kadri Cemil Yayla Ak Parti 3. Bölge Milletvekili aday Adayı olmak üzere müracaatta...

23 Mart 2023 181 okunma
Kadri Cemil Yayla : Gençlerin Avukatı Olacağım.

Büyükçekmece’nin sevilen iş adamlarından Kadri Cemil Yayla Ak Parti 3. Bölge Milletvekili aday Adayı olmak üzere müracaatta bulundu.

Çocukluk ve gençliğinin Ak Parti de geçtiğini dile getiren Kadri Cemil Yayla,” Partimin tüm kademelerinde arkadaşlarımla birlikte çalıştım ter döktüm. Mahalle temsilciliği,Gençlik Kolu Başkanlığı ,İlçe başkan yardımcılığı ve son yerel seçimlerde de  program sorumlusuydum. Yani ben bir yerlerden savrulup gelmedim. Ben bu rüzgarın içindeydim zaten”dedi.

Gençlerin böyle önemli görevlerden kaçmamaları gerektiğini vurgulayan Kadri Cemil Yayla,  hatta ısrarcı olup ideallerinin ve ideolojilerinin peşinden koşmaları gerektiğini söyledi.

“Seçilip meclise gidebilirsem gençlerin avukatı olup en fazla onların sorunlarına eğileceğim.”diyen Kadri Cemil Yayla: “Gençlerin yığınla sorunları mevcut ben onların avukatı olup sorunlarını her platformda dile getireceğim.Bölgemizin en önemli sorunlarından biri ulaşım. Metronun Silivri’ye kadar uzaması için mücadele edeceğim. İstanbul’un kronikleşmiş sorunlarının takipçisi olup çözüm noktasında var gücümle uğraşacağım”şeklinde konuştu.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ