Abdullah Özdemir, Kastamonu’da bir günde 6 ilçede hemşehrileriyle buluşacak | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

Abdullah Özdemir, Kastamonu’da bir günde 6 ilçede hemşehrileriyle buluşacak

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, memleketi Kastamonu’da 2 Mayıs Salı günü 6 ilçede hemşehrileriyle bir araya gelecek....

01 Mayıs 2023 70 okunma
Abdullah Özdemir, Kastamonu’da bir günde 6 ilçede hemşehrileriyle buluşacak

Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, memleketi Kastamonu’da 2 Mayıs Salı günü 6 ilçede hemşehrileriyle bir araya gelecek. Türkiye Yüzyılı’na giden yolun 14 Mayıs’taki seçimlerden geçtiğini belirten Özdemir, “Hemşehrilerimle buluşup Cumhurbaşkanımızın hizmetlerini ve Türkiye Yüzyılı hedeflerimizi anlatacağız” dedi.

14 Mayıs’taki genel seçimler öncesi parti liderleri, milletvekili adayları ve belediye başkanları sahaya çıktı. Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir de bu kapsamda memleketi Kastamonu’ya seçim turuna çıkıyor. Özdemir, 2 Mayıs Salı günü Kastamonu’da 6 ayrı ilçede hemşehrileriyle buluşacak.

 

Saat 09.00’da Pınarbaşı’nda Kastamonulularla buluşacak olan Özdemir, 11.30’da Şenpazar’da, 13.00’te Cide’de, 16.00’da Doğanyurt’ta, 19.00’da Bozkurt ile Abana’da ve son olarak 20.30’da İnebolu’da hemşehrileriyle bir araya gelecek.

 

Türkiye Yüzyılı’nı anlatacağım

 

Milletimizin, ülkemizin geleceği için mücadele etmenin herkesin görevi olduğunu söyleyen Özdemir, “Hemşehrilerimle buluşup Cumhurbaşkanımızın 20 yıllık hizmetlerini ve Türkiye Yüzyılı’nda yapacaklarımızı anlatacağız. Türkiye Yüzyılı hedeflerimiz doğrultusunda yerli ve milli geleceğimiz için “Doğru Zaman Doğru Adam” demek için her kesimden vatandaşla görüşeceğiz” dedi.

 

 

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ