69 yıl kesilmiş cezası olan gaspçı Büyükçekmece de yakalandı | Nabiz Gazetesi
Nabiz Gazetesi

69 yıl kesilmiş cezası olan gaspçı Büyükçekmece de yakalandı

İstanbul'da 3 yıl önce silahlı olarak birden fazla kişiyle gasp olayına karışan ve hakkında 69 yıl kesilmiş...

07 Ocak 2023 87 okunma
69 yıl kesilmiş cezası olan gaspçı Büyükçekmece de yakalandı

İstanbul’da 3 yıl önce silahlı olarak birden fazla kişiyle gasp olayına karışan ve hakkında 69 yıl kesilmiş hapis cezasıyla aranan şahıs Mükremin K.(30) Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü, Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekipleri hakkında 69 yıl 5 ay 15 gün hapis cezası kesinleşen Mükremin K.’yı yakalamak için operasyon düzenledi. 10 Aralık 2020 tarihinde İstanbul’da meydana gelen “Silahla birden fazla kişi ile birlikte konutta geceleyin yağma, hırsızlık, kasten yaralama” suçundan tutuksuz yargılanırken cezası kesinleşen ve firari olarak aranan Mükremin K.’nın Büyükçekmece’de saklandığı belirlendi. Düzenlenen operasyonda Mükremin K. gözaltına alındı. Aranan Şahıslar Büro Amirliğinde işlemleri tamamlanan Mükremin K. cezasını çekmek üzere cezaevine teslim edildi.

Etiketler :
HABER HAKKINDA GÖRÜŞ BELİRT

YASAL UYARI! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen kişiye aittir.
İLGİLİ HABERLER
POPÜLER HABERLER
SON DAKİKA HABERLERİ